OPTIONELE SPEAKERS

SA-RS3S extra draadloze achterspeakers totaal 100 W

SA-RS3S
Vooraanzicht van de SA-RS3S-speakers

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

449,00 €

Vooraanzicht van de SA-RS3S-speakers
Vooraanzicht van de SA-RS3S-speaker
Diagonaal aanzicht van de SA-RS3S-speakers
Zijaanzicht van de SA-RS3S-speaker
Achteraanzicht van de SA-RS3S-speaker
Samengestelde afbeelding van een woonkamer met een bank en een Surround Sound-systeem binnen een weelderige jungle-omgeving.
Ervaar 360 Spatial Sound met compatibele Soundbars

Deze draadloze achterspeakers gebruiken 360 Spatial Sound Mapping-technologie. Gecombineerd met onze nieuwste compatibele Soundbars creëren ze meerdere phantom-speakers in je kamer. Ieder geluid komt intens binnen wanneer je van alle kanten wordt omringd door meerdere phantom-speakers in een geoptimaliseerd geluidsveld. Alsof jij en je woonkamer je in de film bevinden.

Voor een betere Surround Sound-ervaring

De HT-A7000 en HT-A5000 Soundbars bieden al een overweldigend geluid met een breed luistergebied, zodat de hele familie dezelfde geluidservaring beleeft. Voeg de SA-RS3S draadloze achterspeakers toe en geniet van nog authentieker home-entertainment met geluid achter je en overal om je heen.Close-up van SA-RS3S met zichtbare tweeter en subwoofer
Helder, explosief geluid

Deze 2-weg achterspeakers bieden zowel een woofer als een tweeter voor een rijke, explosieve geluidsweergave met uitzonderlijke helderheid.

Vooraanzicht van SA-RS3S met de achterspeakers naast elkaar
Totale uitvoer 100 W

Dankzij het uitgangsvermogen van 2 x 50 W vormen ze de perfecte aanvulling op je Soundbar en komen films en muziek tot leven.

Close-up van diagonaal zijaanzicht van twee SA-RS3S-speakers
Omnidirectioneel ontwerp

Een ideale aanvulling op je Soundbar, ongeacht of je ze op de muur monteert of los neerzet. Ze hebben mooie afgeronde hoeken en zorgen voor een massief geluid en breed geluidsveld.

Wi-Fi-pictogram
Eenvoudig in te stellen

Schakel de SA-RS3S achterspeakers gewoon in en ze maken automatisch verbinding met je Soundbar. Het is snel en eenvoudig en je hebt geen lastige kabels nodig.

Specificaties en kenmerken

Combineer deze optionele draadloze achterspeakers met je Soundbar en creëer een nog bioscoopwaardigere Surround Sound-ervaring.
  • Optionele draadloze achterspeakers voor je Soundbar

  • Het totale uitgangsvermogen van 100 W brengt muziek en films tot leven

  • 2-weg speakers voor een helder, explosief geluid

  • Met muurbevestiging

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers