OPTIONELE SPEAKERS

Extra draadloze SA-RS5 achterspeakers met ingebouwde batterij en een totaalvermogen van 180 W

SA-RS5
Vooraanzicht van twee SA-RS5 speakers

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

699,00 €

Vooraanzicht van twee SA-RS5 speakers
Driekwart profielaanzicht van twee SA-RS5 speakers
Vooraanzicht van een SA-RS5 speaker
Zijaanzicht van een SA-RS5 speaker
Achteraanzicht van een SA-RS5 speaker
Ervaar 360 Spatial Sound met je Soundbar

Je kunt de SA-RS5 speakers combineren met onze nieuwste compatibele Soundbars. De achterspeakers kunnen dankzij de omhooggerichte speakers en de woofers met een breed bereik meerdere phantom-speakers creëren in je kamer, zodat je kunt genieten van onze revolutionaire 360 Spatial Sound Mapping-technologie. Wanneer je aan alle kanten omringd wordt door phantom-speakers hoor je elk geluid met uitzonderlijke intensiteit. Het is net alsof jij en je woonkamer zich in de film bevinden. 

Bekijk onze compatibele producten
Hoor elk detail

Onze speakers zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om de optimale geluidskwaliteit en het brede bereik te leveren waarmee 360 Spatial Sound Mapping tot zijn recht komt. 

Wat zit er in elke speaker?

1: Omhooggerichte speaker
2: Soft-dome-tweeter
3: Woofer met breed bereik
4: Dubbele passieve radiatoren

Afbeelding waarop de belangrijkste onderdelen van een SA-RS5 speaker te zien zijn, aangeduid met de nummers 1 tot en met 4.
Detail waarop de omhooggerichte speaker van een SA-RS5 speaker te zien is
Overweldigende audio uit omhooggerichte speakers

De omhooggerichte speakers weerkaatsen het geluid via het plafond, waardoor het geluid van bovenaf nog meeslepender klinkt.

Flexibele lay-out: een stopcontact is niet nodig

Deze speakers zijn ontworpen om zich aan je leefomgeving aan te passen. Ze hebben geen draden, maar wel een interne batterij, zodat je ze zonder kabels kunt gebruiken. Je kunt alsnog een stroomkabel gebruiken als je dat prettiger vindt.  

Pictogrammen voor de batterijduur van 10 uur + 10 minuten snel opladen voor 90 minuten afspelen
Batterijduur van 10 uur en snel opladen

Volledig opgeladen houdt de batterij het 10 uur vol, dus je kunt de speakers zonder kabelstress gebruiken. Je kunt ze uit het zicht opladen en terugzetten wanneer je ze nodig hebt. Heb je haast? Na slechts 10 minuten opladen zijn de speakers 90 minuten te gebruiken.

1 knop optimaliseert het geluidsveld in de kamer

Je kunt op elk moment de Optimalisatie van het geluidsveld inschakelen door op de knop OPTIMIZE (OTPIMALISEREN) op de unit te drukken. Als je deze speakers combineert met een compatibele Soundbar kunnen de apparaten de afstand tussen de speakers en het plafond intelligent meten met de dubbele microfoons in iedere speaker. Het instellen gebeurt dus slim en gemakkelijk.

Logo voor draadloze connectiviteit
Draadloze verbinding

Schakel de draadloze achterspeakers gewoon in en ze maken automatisch een draadloze verbinding met je compatibele Soundbar. Het is snel en eenvoudig en je hebt geen lastige kabels nodig.

Omnidirectioneel ontwerp

Deze speakers zijn ontworpen volgens het Omnidirectional Block-concept, zodat ze goed passen bij onze compatibele Soundbars. Het cilindervormige design van een enkel massief blok zorgt voor 360 Spatial Sound en past door de vlakke achterkant perfect tegen een muur.

Specificaties en kenmerken

Luister naar echt Surround Sound dankzij de draadloze achterspeakers met omhooggerichte speakers en een ingebouwde batterij: zet ze overal neer zonder kabels. Als je deze draadloze achterspeakers combineert met een compatibele Soundbar creëren de speakers meerdere phantom-speakers in je kamer, zodat je kunt genieten van onze revolutionaire 360 Spatial Sound Mapping-technologie.
  • Optionele draadloze achterspeakers voor bij je Soundbar die 360 Spatial Sound Mapping ondersteunen

  • Batterijduur van 10 uur en snel opladen

  • Ingebouwde microfoons voor een geoptimaliseerd geluidsveld

  • 2-weg speakers voor een helder, explosief geluid

  • Met muurbevestiging

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers