OPTIONELE SPEAKERS

SA-SW3 Extra draadloze subwoofer van 200 W

SA-SW3
Afbeelding van SA-SW3 Extra draadloze subwoofer van 200 W

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

399,00 €

Close-up vooraanzicht van de SA-SW3
Close-up vooraanzicht van de SA-SW3-speaker
Diagonaal aanzicht van de SA-SW3-speaker
Close-up zijaanzicht van de SA-SW3-speaker
Achteraanzicht van de SA-SW3-speaker
Voel de diepe bas

De compacte SA-SW3 draadloze subwoofer voegt extra bas toe aan ons Home Theatre-systeem en onze Soundbar, zodat je nog meer opgaat in je films en muziek. Geniet van luidere en helderdere bastonen voor een Surround Sound-ervaring als in de bioscoop.


Rijke, diepe bas

Met 200 W aan diep basgeluid dankzij een krachtige driver van 160 mm geeft deze basreflexsubwoofer alles wat je ziet en hoort meer impact. Voel het diepe rommelende ritme en de zware basbeats zonder vervorming. Je hoort ook duidelijkere stemmen en hoogwaardige hifi zodat je soundtracks werkelijk authentiek klinken.

Omnidirectioneel ontwerp

Ons Home Theatre-systeem, onze Soundbar en optionele speakers zijn ontworpen volgens een gangbaar omnidirectioneel ontwerpconcept. Het ontwerp van de SA-SW3 is perfect afgestemd op deze systemen. De speaker heeft elegante afgeronde hoeken en zorgt voor en een breed geluidsveld. De combinatie van hoogwaardige materialen laat de speaker in elke interieurstijl tot zijn recht komen.

Technologieën voor eersteklas geluidskwaliteit
Doorsnede van structuur van Σ magnetisch circuit
Σ Magnetisch circuit voor diep, krachtig basgeluid

Ons Σ (Sigma) Magnetisch circuit biedt diep, krachtig basgeluid door de magnetische kracht die de spraakspoel aandrijft te maximaliseren. Ter vergelijking: conventioneel vormgegeven circuits laten deze magnetische kracht grotendeels weglekken.

Illustratie van gescheiden uitsparingen, close-up
Afzonderlijke uitsparingen op de rand

Nog een technologie van Sony: de afzonderlijke uitsparingen op de rand verbeteren de verticale symmetrie van de amplitude voor zeer heldere geluidskwaliteit. De concentrische uitsparingen helpen de druk binnen en buiten de rand van het diafragma te regelen.

Wi-Fi-pictogram
Eenvoudig in te stellen

De SA-SW3 subwoofer maakt automatisch draadloos verbinding met je Home Theatre-systeem of Soundbar. Het is snel en eenvoudig en je hebt geen lastige kabels nodig.

Specificaties en kenmerken

Vergroot de impact van je Home Theatre-systeem en Soundbar. Deze draadloze subwoofer biedt je een grotere Surround Sound-ervaring waardoor je je in de bioscoop waant, met een rijk, diep basgeluid van 200 W uit een driverunit van 160 mm.
  • Een rijke, krachtige bas van 200 W uit een driver van 160 mm

  • Basreflexspeakerunit voor diepere bas

  • Σ Magnetisch circuit voor diep, helder basgeluid met minder vervormingen

  • Draadloze connectiviteit voor eenvoudige installatie

  • Het eersteklas design past bij ons Home Theatre-systeem en onze Soundbar

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers