Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

699,00 €

Close-up vooraanzicht van de SA-SW5
Close-up vooraanzicht van de SA-SW5 speaker
Diagonaal aanzicht van de SA-SW5 speaker
Close-up zijaanzicht van de SA-SW5 speaker
Achteraanzicht van de SA-SW5 speaker
Beter entertainment met een krachtige bas

De SA-SW5 draadloze subwoofer geeft ons Home Theatre-systeem en onze Soundbar een diepere bas, waardoor je nog intenser kunt genieten van films en series. Ervaar hoe echt entertainment kan voelen met heldere, dreunende bastonen en subtiele geluiden met lage frequentie.


Diepe, explosieve bas

Met aan diep basgeluid van 300 W, dankzij een krachtige driver van 180 mm en een passieve radiator, geeft deze subwoofer alles wat je ziet en hoort meer impact. Geniet van bulderende explosies en de diepste beats die je ooit hebt gehoord, zonder vervorming. Je hoort ook duidelijkere stemmen en hoogwaardige hifi zodat je soundtracks werkelijk authentiek klinken.

Omnidirectioneel ontwerp

Ons Home Theatre-systeem, onze Soundbar en optionele speakers zijn ontworpen volgens een gangbaar omnidirectioneel ontwerpconcept. Het ontwerp van de SA-SW5 is perfect afgestemd op deze systemen. De speaker heeft elegante afgeronde hoeken en zorgt voor en een breed geluidsveld. De combinatie van hoogwaardige materialen laat de speaker in elke interieurstijl tot zijn recht komen.

Ontdek de technologie binnenin

Dankzij geavanceerde geluidstechnologieën, waaronder Σ magnetisch circuit en afzonderlijke uitsparingen op de rand, maakt de SA-SW5 je entertainment krachtiger met een diepe, rijke bas en helder geluid bij lage frequenties.

Technologieën voor eersteklas geluidskwaliteit
Doorsnede van structuur van Σ magnetisch circuit
Σ Magnetisch circuit voor diep, krachtig basgeluid

Ons Σ (Sigma) Magnetisch circuit biedt diep, krachtig basgeluid door de magnetische kracht die de spraakspoel aandrijft te maximaliseren. Ter vergelijking: conventioneel vormgegeven circuits laten deze magnetische kracht grotendeels weglekken.

Illustratie van gescheiden uitsparingen, close-up
Afzonderlijke uitsparingen op de rand

Nog een technologie van Sony: de afzonderlijke uitsparingen op de rand verbeteren de verticale symmetrie van de amplitude voor zeer heldere geluidskwaliteit. De concentrische uitsparingen helpen de druk binnen en buiten de rand van het diafragma te regelen.

Wi-Fi-pictogram
Eenvoudig in te stellen

De SA-SW5 subwoofer maakt automatisch draadloos verbinding met je Home Theatre-systeem of Soundbar. Het is snel en eenvoudig en je hebt geen lastige kabels nodig.

Specificaties en kenmerken

Verhoog de intensiteit van je Home Theatre-systeem en Soundbar. Deze draadloze subwoofer brengt alle verborgen diepe geluiden in je films en muziek tot leven met een vol en krachtig basgeluid van 300 W uit een driver van 180 mm.
  • Een rijke, krachtige bas van 300 W uit een driver van 180 mm

  • Passieve radiator voor sterkere bas zonder windruis

  • Σ Magnetisch circuit voor diep, helder basgeluid met minder vervormingen

  • Draadloze connectiviteit voor eenvoudige installatie

  • Het eersteklas design past bij ons Home Theatre-systeem en onze Soundbar

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers