Navigatie overslaan

PlayStation®

Het ultieme home-entertainmentcentrum begint met PlayStation®. Of u nu houdt van gamen, HD-films, televisie of muziek, PlayStation® biedt voor iedereen iets speciaals.

Kies voor het allerbeste

Ongeëvenaarde content, games, apps, en exclusieve items maken het PlayStation®4-systeem de beste plek om te spelen. Met de snelste processor en het snelste geheugen tilt PS4™ gamen naar een hoger niveau.

Grensoverschrijdend

Hoe wist Sony de titel 'beste console ter wereld' binnen te slepen? Door bij de basis te beginnen met de 8-core AMD Jaguar-processor en deze op te voeren tot maximale prestaties. Bovendien bieden de 1,84 TFLOPS grafische chip en het toonaangevende GDDR5 RAM ontwikkelaars een ongekend potentieel voor de nieuwste generatie games.

  • Krachtige hardware
  • Direct delen
  • Remote Play
  • Streamen en downloaden

De super-charged PS4 Pro

Ontdek de toekomst van gamen met onze krachtigste console ooit. De PS4 Pro biedt dynamisch 4K-entertainment met verbluffende HDR-beelden en ondersteunt hogere framesnelheden voor een ongeëvenaarde game-ervaring.

Vertrouwd gevoel, rijkere ervaring

Vernieuwde bediening

Vernieuwde bediening

Krijg nauwkeurige controle over uw game met twee verbeterde analoge sticks, activeerknoppen en een nieuw capacitief touchpad.

Lichtbalk

Lichtbalk

Zie in één oogopslag gegevens over de status van uw tegenstanders en andere belangrijke game-informatie met de vierkleurige led-verlichting die synchroon loopt met de gameacties.

Live the game

PlayStation® VR

Ontdek een nieuwe wereld vol onverwachte game-ervaringen met PlayStation® VR. Laat u verrassen en overweldigen en geniet van momenten die zo intens zijn dat uw intuïtie het overneemt.

PlayStation®Store

Toegang tot films, muziek en online gamen met meerdere spelers via de online wereld van PlayStation®.

PlayStation®Store

Compleet herzien voor uw beste ervaring ooit met games, films, tv-series en meer.

PlayStation®Plus

Eén lidmaatschap voor al uw PlayStation®-systemen biedt u nieuwe games, exclusieve kortingen, eerdere toegang tot games en volledige testversies.

PlayStation®Plus

VOOR EIGENAREN