GEHEUGENKAARTEN EN OPSLAG

CFexpress Type A-geheugenkaart CEA-M-serie

CEA-M960T / CEA-M1920T
Productafbeelding van CEA-M1920T

960GB

CEA-M960T

1.000,00 €

(inclusief btw)

1920GB

CEA-M1920T

1.800,00 €

(inclusief btw)
Productafbeelding van CEA-M1920T
Afbeeldingen van CFexpress Type A-geheugenkaart CEA-M-serie
Veel opslag voor creators

M-serie CFexpress Type A-geheugenkaarten van Sony hebben 's werelds grootste capaciteit met 1920 GB en 960 GB — voor veeleisende creators en lange shoots. VPG200-ondersteuning levert stabiele video-opnamen met hoge datasnelheid.

Afbeelding van een motorrijder.
Betrouwbare capaciteit

Breid je creatieve mogelijkheden drastisch uit, met meer dan genoeg capaciteit voor zorgeloos filmen en fotograferen. De grote opslagcapaciteit van 960 GB of 1920 GB is onmisbaar voor videografen die urenlang op locatie filmen.

Afbeelding van een man die aan het filmen is met een camera in zijn hand.
Langdurig opnemen van video

M-serie CFexpress Type A-geheugenkaarten maken het mogelijk om continu gegevens met hoge bandbreedte te schrijven, ideaal voor video-opnamen met een hoge bitsnelheid, zoals XAVC S-I 4K 120p. Voor extra zekerheid ondersteunen ze ook VPG200 van VPG Profile 4.0 voor stabiliteit voor video-opnamen en warmte-afvoer. Sla op locatie twee tot drie uur aan videogegevens op zonder je zorgen te maken over opslagruimte.

Afbeelding van iemand die een videoclip nabewerkt met een pc en een pentablet.
Efficiënte workflow

Versnel je workflow met de MRW-G2 kaartlezer met hoge leessnelheden tot 800 MB/s voor snelle gegevensoverdracht en back-up. Verwerk naadloos je foto's met hoge resolutie en video's met hoge bitsnelheid en zet projecten om met de snelheid van je eigen verbeelding.

Sterk, betrouwbaar, veelzijdig.

In combinatie met professionele apparatuur zoals de FX6, FX3, α1, α7S III en α7 IV zijn M-serie CFexpress Type A-geheugenkaarten perfect voor de onvoorspelbaarheid van sport-, locatie- en buitenopnamen. Ze zijn ontworpen voor langdurig professioneel gebruik in veeleisende omgevingen, zodat je met het volste vertrouwen kunt fotograferen, wisselen en opslaan.

Afbeelding van een rotsachtige heuvel met ijzige rotsen op de grond en een bergtop in de verte.
Gemaakt voor de ruigste locaties

Dankzij het unieke TOUGH-kaartontwerp van Sony bieden de M-serie CFexpress Type A-geheugenkaarten professionele betrouwbaarheid. Ze zijn tien keer beter bestand tegen buigen dan de CFexpress 2.0 en getest tot 150 newton. De valbestendigheid is vijf keer groter dan voorgeschreven door de CFexpress 2.0, om een val tot 7,5 meter te weerstaan.

Afbeelding van droog grondoppervlak in aardekleur, met scheuren in het oppervlak.
Voor de zwaarste omstandigheden

De M-serie CFexpress Type A-geheugenkaarten blijven feilloos werken in extreme temperaturen, elektrostatische omgevingen en intens UV-licht of straling. De zorgvuldig ontworpen interne constructie voldoet aan de eisen van IP5X stofbestendigheid en IP7X vochtbestendigheid (IP57).

Illustratie van een geheugenkaart met een vergrootglaspictogram op het weergavegebied.
Scan en bewaak je geheugen

Flash-geheugen slijt in de loop van de tijd, waardoor gegevens minder goed worden opgeslagen. Bij gebruik met de MRW-G2 kaartlezer scant Sony's Media Scan Utility automatisch je CFexpress type A-geheugenkaart op slijtage, zodat je tijdig actie kunt ondernemen.

Verloren bestanden herstellen

Ook als het misgaat, kun je onze herstelsoftware voor Sony-geheugenkaarten downloaden. De software herstelt per ongeluk verwijderde bestanden en beschadigde foto's en video's in diverse gangbare indelingen.

Afbeelding van een persoon die naar een pc-scherm kijkt.

Specificaties en kenmerken

Sony's CFexpress Type A-geheugenkaarten uit de M-serie bieden ultrahoge capaciteit voor langdurige opnamen en VPG200 voor hoge prestaties bij lange sessies, onmisbaar voor videografen.
  • Verkrijgbaar in 960 GB en 1920 GB, voor langdurige opnamen.

  • hoge schrijfsnelheid van VPG200 (Video Performance Guarantee), voor langdurige video-opnamen

  • Maximale schrijfsnelheid tot 700 MB/s en minimale schrijfsnelheid 200 MB/s. Hoge leessnelheden tot 800 MB/s

  • TOUGH-specificatie, IP57-classificatie*, professioneel en betrouwbaar

  • Compacte behuizing; afmetingen 20 x 28 x 2,8 mm (B x H x D)

Overdrachtsnelheid (schrijven)
Maximumsnelheid: 700 MB/s, minimale schrijfsnelheid: 200 MB/s,
Overdrachtsnelheid (lezen)
Maximumsnelheid: 800 MB/s
Interface
PCI Express Gen3 x1
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu