3 modellen en prijzen weergeven

3 modellen en prijzen verbergen

32 GB

SF-G32T

Prijs niet beschikbaar

64 GB

SF-G64T

Prijs niet beschikbaar

128 GB

SF-G128T

Prijs niet beschikbaar

Afbeeldingen van TOUGH-kaarten uit de SF-G-serie
Afbeeldingen van TOUGH-kaarten uit de SF-G-serie
Afbeeldingen van TOUGH-kaarten uit de SF-G-serie

Kenmerken

's Werelds snelste SD-kaart

TOUGH-kaarten uit de SF-G-serie zijn ontworpen voor betrouwbaarheid. De ééndelige, gegoten behuizing van extra hard materiaal is 18 keer buigvaster dan de SD-standaard, is schokbestendig bij een val van maximaal 5 meter en heeft de hoogste classificatie voor stof- en waterbestendigheid (IP68).

Meer informatie over de stevigste SD-geheugenkaart

Fragiele onderdelen zijn weggelaten

Door de zwakke onderdelen van conventionele SD-kaarten — de ribben en de schrijfbeveiligingsschakelaar — weg te laten, is de betrouwbaarheid enorm verbeterd. Dit vermindert het risico op problemen bij het opnemen van gegevens.

Superieure water- en stofbestendigheid

Het volledig afgedichte, ééndelige gietwerk voldoet aan de hoogste eisen voor water- en stofbestendigheid. De TOUGH-kaarten uit de SF-G-serie hebben een IP68-classificatie en zijn bestand tegen fijn stof, modder, vuil en 72 uur lange onderdompeling in water, tot een diepte van 5 meter.

's Werelds snelste SD-kaart

Til burstopnamen en hi-res video-opnamen naar een hoger niveau met ultrasnelle schrijfsnelheden tot 299 MB/s. Dit is zelfs snel genoeg voor hoogwaardige DSLR's met een UHS-II-interface.

V90 voor het maken van hi-res video's

Ondersteuning voor de nieuwste V90-videosnelheidsklasse zorgt ervoor dat deze kaart ideaal is voor hi-res video-opnamen. V90 is de hoogste videosnelheidsklasse en garandeert een minimale schrijfsnelheid van 90 MB/s. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over ontbrekende frames of caching, zelfs bij het opnemen van 8K-video's.

Snellere overdracht naar pc

Dankzij de leessnelheid tot 300 MB/s worden zelfs grote bestanden, zoals 4K-video's en een aantal afbeeldingen met een hoge resolutie, in enkele seconden naar een pc overgedragen. U bent minder tijd kwijt aan wachten en hebt meer tijd voor wat écht belangrijk is.

Scanhulpprogramma voor SD-kaarten

Het zou een ramp zijn als uw camera ineens geen foto's meer zou opslaan. Alle geheugenkaarten slijten in de loop van de tijd, waardoor de kaart geen gegevens meer kan opslaan. Het scanhulpprogramma voor SD-kaarten van Sony scant regelmatig automatisch uw SD-geheugenkaart en geeft u een seintje wanneer het tijd is om de kaart te vervangen. Probleem opgelost. Beschikbaar voor pc en Mac.

Download het scanhulpprogramma voor SD-kaarten

Betrouwbaar in alle omstandigheden

De TOUGH-kaarten zijn niet alleen bestand tegen stof en water, maar ook tegen röntgenstraling (ISO7816-1), magnetische velden, UV-straling en extreme temperaturen. Dit alles met behoud van compatibiliteit met een breed scala camera's en andere SD-kaartlezers.

File Rescue

Soms gaat er iets mis en worden bestanden en foto's per ongeluk verwijderd. File Rescue is een krachtige, gebruiksvriendelijke tool voor het herstellen van gegevens. Het programma kan gratis worden gedownload door klanten die een geheugenkaart van Sony hebben aangeschaft.   

File Rescue downloaden

Specificaties
Maak kennis met de stevigste, snelste SD-kaarten ter wereld. Ontworpen voor professionals die in extreme omstandigheden opnamen maken en de beste prestaties vereisen. De SD-kaarten met de TOUGH-specificaties uit de SF-G-serie bieden de bescherming die professionals nodig hebben, dankzij de buigvastheid die 18 keer groter is dan de SD-standaard, de hoogste classificatie voor water- en stofbestendigheid (IP68), de snelste leessnelheid (tot 300 MB/s) en de snelste schrijfsnelheid (tot 299 MB/s).
  • TOUGH-specificaties met een druk- en schokbestendig ontwerp

  • Ontwerp zonder ribben en schakelaars voor meer betrouwbaarheid en minder risico op ongelukken

  • Hoogste classificatie (IP68) voor stof- en waterbestendigheid

  • De snelste schrijfsnelheid ter wereld, tot 299 MB/s, voor het maken van burstopnamen en opnamen in hoge resolutie

  • Het scanhulpprogramma voor SD-kaarten controleert uw kaart en laat het u weten als de overschrijfcapaciteit van de kaart is bereikt.

Overdrachtsnelheid (lezen)
Tot 300 MB/s (HD312), tot 95 MB/s (SDR104)
Overdrachtsnelheid (schrijven)
Tot 299 MB/s (HD312), tot 90 MB/s (SDR104)
Snelheidsklasse
Klasse 10 (SD-snelheidsklasse), klasse 3 (UHS-snelheidsklasse), V90 (video-snelheidsklasse)
Interface
UHS-II
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu