OMARM ELEGANTIE

Slice of Living

Home-entertainment wordt comfortabeler

U gaat helemaal op in wat u op uw tv van Sony ziet, maar uw kamer blijft even ontspannend als altijd. Het geheim: een nieuw productontwerp dat is afgestemd op uw interieur.

Ontwerppalet

Design dat zich overal thuis voelt 

Stelt u zich een ontwerppalet voor dat bestaat uit vormen, patronen en elementen die u kunt vinden in 'segmenten' uit een typische woonkamer. De meeste segmenten zouden platte voorwerpen zijn, zoals schilderijen aan de muur, boeken op de plank of borden op tafel. Die vormen hebben we als basis gebruikt bij het ontwerpen van onze producten.

Door dit palet van platte vormen te benutten voor het uiterlijk van onze nieuwe tv's zorgen we dat hun slanke ontwerp in harmonie is met uw woonkamer, terwijl ze er toch uitspringen.

Het comfort van uw woonkamer verder doorgevoerd

Dunnere schermen en frames laten de tv steeds minder opvallen in de woonkamer, waardoor de kamer zelf meer invloed heeft op de kijkervaring. Hoewel we de meeslepende ervaring wilden bieden die u van BRAVIA® verwacht, wisten we dat we buiten de gebaande paden moesten denken en inspiratie moesten putten uit het comfort van de woonkamer. Dit bredere perspectief – niet alleen het kijken, maar het grotere plaatje van kijken in de woonkamer – inspireerde het Slice of Living-design

Tako, Chief Art Director

Een nieuwe standaard, ontworpen met bescheidenheid

De BRAVIA®-tv's uit 2016 passen door hun eenvoud uitstekend in uw woonkamer. Ze zijn opgebouwd uit platte vlakken, wat terug te zien is in de standaard, die uit de muur of de vloer gesneden lijkt te zijn, en in het scherm dat doet denken aan een schilderij of raam. De tv's zijn niet alleen slank, ze bevatten ook geen afleidende elementen. Bij de hele serie kunnen de kabels via de standaard worden weggeleid, waardoor ze aan alle kanten aan het oog worden onttrokken. Hiermee hebben we een nieuwe standaard voor elegant tv-design gesteld, die uw woonkamer comfortabel houdt.

ZD9-SERIE

Krachtig en elegant: het vlakke design is volledig afgestemd op de kijkervaring

De ZD9-serie heeft de perfecte balans tussen een verfijnde look en de harmonie met de ruimte van ons 'Slice of Living'-concept; een design passend bij onze geavanceerde modellen die de ultieme kijkervaring bieden. Van de voorkant gezien, vormt de tv een strak, zwart vlak met een subtiele uitstraling. Hierdoor kunnen kijkers volledig opgaan in de prachtige beelden geproduceerd door het krachtige 4K HDR (groot dynamisch bereik).

De zijkant van de tv, waar het voor- en achtervlak samenkomen, wordt geaccentueerd door een hoogwaardige gouden rand waardoor de tv een krachtige metallic look krijgt. Dit geeft een extra visuele dimensie aan het design.

Het achterpaneel verwijst naar de interne geometrische structuur met een naadloos rasterpatroon dat de lijnen van de verschillende onderdelen laat samenvloeien. De tv vormt zo een subtiele aanvulling op elke ruimte. Alle kabels zijn volledig weggewerkt, zodat de tv er vanuit elke hoek elegant uitziet.

XD94/93-serie

Prachtig uitgebalanceerde vlakken

Achter de uitstekende 4K HDR-beeldkwaliteit van de XD94/93-tv's zitten twee platte lagen die het beste halen uit elk beeld: een prachtig oppervlaktescherm en onze nieuwe Slim Backlight Drive™. Ze lijken van elkaar te worden gescheiden door een hoogwaardige gouden lijn die langs de zijkanten van de tv naar beneden loopt. Het strakke, platte frame creëert een visuele link tussen alle zijden en benadrukt het ultradunne uiterlijk van de tv.

Onze passie voor prachtig design is te zien in elk onderdeel van deze tv, zelfs de standaard. De XD94/93-serie heeft een elegante, taps toelopende voorkant die de tv optilt en kantelt zodat deze licht lijkt maar toch stabiel blijft. De met aluminium afgewerkte standaard past door zijn warme zilveren tint perfect bij de tv en uw woonkamer.

U kunt de tv ook aan de muur hangen. Door de speciale ventilatieopening en de beugel hoort de tv net zo vanzelfsprekend bij uw woonkamer als een raam.

XD85-SERIE

De eenvoudige combinatie van panelen uit de X94/93D-serie is terug te vinden in de XD85-serie. De tv's hebben een aluminium frame, maar de lijn die over de boven- en zijkanten naar beneden loopt is zilverkleurig, en het voorpaneel van de standaard loopt taps toe naar binnen.

Ontwerp en techniek op elkaar afgestemd

Wat vindt u van Slice of Living? Dat hebben we gevraagd aan mensen in verschillende landen. Feedback op prototypes – en dan vooral op de tv-standaarden, die we in verschillende vormen, hoeken, kleuren en materialen hadden ontworpen – bracht de voorkeuren duidelijker in kaart. Toen we ervan overtuigd waren dat we de juiste ontwerprichting waren ingeslagen, hebben we de details uitgewerkt met onze technici. Daardoor hebben we geen compromissen hoeven sluiten, zelfs niet bij tv's die zo uitdagend zijn als deze.

Yokota, art director

Onze nieuwe BRAVIA®-modellen zijn meer dan een combinatie van fantastische techniek en prachtig productdesign. Ze zijn een onderdeel van onze bredere missie om de manier waarop u denkt over entertainment in huis te veranderen. Omdat we begrijpen wat de relatie en de interactie tussen producten en hun omgeving is, kunnen we waardevolle, emotionele ervaringen bieden waardoor u anders gaat kijken, luisteren en spelen. Ontdek het verschil dat de producten van Sony in uw huis kunnen maken.