Je favoriete apps zijn nu nog beter

Haal alles uit je favoriete apps met diverse unieke entertainmentfuncties op onze Smart TV's.

Meer dan 10.000 apps en games voor je tv 
Schuin aanzicht van een tv met een screenshot van SPIDER-MAN Across the Spider-Verse en daarachter een kleurrijke achtergrond met sterren
Haal de bioscoopervaring in huis en geniet van gratis films met BRAVIA™

Geniet meteen van de beste films met SONY PICTURES CORE. Bij je BRAVIA-tv zijn filmcredits inbegrepen, dus kun je meteen een aantal van de nieuwste films bekijken. Kijk tot 15 films en krijg 24 maanden toegang tot een speciale selectie van wel 100 films die regelmatig wordt bijgewerkt.

Entertainment van studiokwaliteit zoals de maker voor ogen had

De Studio Calibrated-modi op BRAVIA-tv's optimaliseren beeldinstellingen als je programma's op Netflix en SONY PICTURES CORE bekijkt. Met de Netflix Adaptive Calibrated Mode geniet je nóg meer van Netflix. Door de betere lichtomstandigheden in de kamer zie je de programma's op Netflix in spectaculaire studiokwaliteit, zoals de maker wilde.

Gezin met vier personen die ontspannen naar de tv kijken op een rode bank terwijl ze popcorn eten
Zo horen films te zijn

Bekijk al je favoriete films in verbluffend realistische kwaliteit op een tv die is ontworpen voor een levensechte bioscoopervaring in je eigen woonkamer.

Logo Verbeterd voor IMAX

Sommige tv's van Sony zijn verbeterd met IMAX voor kleur, contrast, helderheid en geluid van hoge kwaliteit. Je bent verzekerd van een meeslepende home-entertainmentervaring die optimaal gebruikmaakt van de voor IMAX verbeterde content.

Logo van Dolby Vision / Atmos

Tover uw woonkamer om in een bioscoop. Dolby Vision™ brengt scènes tot leven voor een authentieke kijkervaring, terwijl Dolby Atmos™ de kamer vult met meeslepende surround sound.