De leukste entertainment. Met de hulp van Google.

Kijk op één plek naar ruim 700.000 films en series. Google TV biedt al uw favoriete content uit uw apps en abonnement en ordent het speciaal voor u. Zoeken is simpel: vraag het aan Google. Zeg gewoon "Ok Google, zoek actiefilms" om door uw favoriete apps te zoeken.

Films en series speciaal voor u

Ontdek nieuwe films en series met suggesties gebaseerd op uw kijkgeschiedenis en interesses. U kunt zelfs uw kijklijst via uw telefoon toevoegen, zodat u altijd relevante aanbevelingen krijgt.

Ruim 5000 apps, meer dan iedere andere Smart TV

Bezoek de Google Play Store voor meer

Een superieure Netflix-ervaring

Aanbevolen door Netflix
Onze Smart TV's worden aanbevolen door Netflix

Netflix vindt voor u de televisies met de beste prestaties, eenvoudige toegang tot apps en nieuwe functies voor een betere Smart TV. Met Netflix Recommended TV's kunt u genieten van populaire series en films met een speciale knop en spraakbediening.

Netflix Calibrated Mode
Geniet van studiokwaliteit met de Netflix Calibrated Mode

Deze modus is speciaal ontwikkeld om te genieten van Netflix Originals en dezelfde beeldkwaliteit te reproduceren op een tv als op een studiomaster. In de Netflix Calibrated Mode blijft de intentie van de maker behouden.

Dolby Vision en Dolby Atmos
Geniet van de volledige Dolby-ervaring

Geselecteerde Smart TV's zijn compatibel met Dolby Vision® en Dolby Atmos®, waarmee u geniet van een bijzonder meeslepende kijkervaring met geluid uit elke hoek.

Maak verbinding met uw Alexa
Maak verbinding met uw Alexa

Verbind uw Alexa-apparaten en bedien uw tv van Sony moeiteloos handsfree. Met Alexa kunt u uw tv inschakelen, van zender veranderen, het volume bedienen en nog meer.

Werkt met uw Google Assistent
Werkt met Google Home

Verbind Google Home en bedien uw Sony-tv moeiteloos handsfree. Met Google Home vindt en cast u uw favoriete video's naar uw Sony-tv zonder maar een vinger te hoeven uitsteken.

Slimme afstandsbediening maakt draadloos verbinding met PS4, Blu-ray-speler, tv, settopbox en speaker.
Bedien al uw apparaten met één slimme afstandsbediening

U kunt al uw slimme apparaten bedienen met onze slimme afstandsbediening. U hebt met één knop toegang tot video-on-demand-diensten, waardoor u binnen enkele seconden kunt genieten van tv-programma's en films.

Interieur van een huis met uitgelichte smarthome-apparaten
Bedien eenvoudig uw smarthome

Gebruik uw stem om smarthome-apparaten in uw huis te bedienen. Pas de verlichting aan of bedien andere aangesloten apparaten.

Bekijk uw favoriete smartphonecontent in het groot

Bekijk snel en gemakkelijk uw favoriete video's, foto's en games van uw iOS- of Android-apparaat op het grote scherm.

Twee smartphones casten een foto van een kat en een kajakker naar een tv van Sony met Apple AirPlay en Chromecast
XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.