Navigatie overslaan

PRIKKEL UW NIEUWSGIERIGHEID

Eindeloos entertainment

Ontdek games en foto's, muziek en films, internet en apps. Met een Android TV™ van Sony gaan er werelden aan entertainment voor u open

Doe lekker makkelijk, gebruik uw stem

U hoeft geen tekst meer in te voeren. Dankzij Voice Search kunt u eenvoudig met uw stem geweldige content en deals vinden. Ontdek al uw favorieten via verschillende diensten, zoals Netflix, Hulu, Google Play Movies & TV, YouTube™ en Spotify®.

Vind alles sneller

Zoveel content, maar zo gemakkelijk te ontdekken

Vind in een handomdraai de nieuwste series, intense actiefilms en comedyseries. Met de contentbalk op de tv's van Sony vindt u gemakkelijker de entertainment die u zoekt.

  • Overzicht contentbalk
  • YouTube™
  • Netflix

Uw nieuwe, slimme leven

Cast naar een groter, beter scherm met Chromecast ingebouwd

Met Chromecast kunt u uw favoriete video's, games en apps met volledige kwaliteit van uw mobiele apparaat naar uw tv casten. Gewoon even op de cast-knop op uw Android- of iOS-scherm tikken en u ziet uw favoriete content in het groot. Cast uw content en blader vervolgens gewoon verder op uw telefoon of tablet.

  • Gekozen door Netflix
  • Netflix in 4K HDR
  • Netflix-knop
  • Gratis proefabonnement

Entertainment zonder grenzen

Uw favoriete apps op uw tv

Alles wat u nodig hebt—het nieuwste op het gebied van online films, games, muziek en tv—direct binnen handbereik. Zo geniet u op een geheel nieuwe manier van een enorm entertainmentaanbod.

Meer apps. Meer games. Meer genieten.

Breid de capaciteit van uw vaste schijf eenvoudig uit via de USB-aansluiting zodat u kunt genieten van nog meer geweldige apps en games.

Smart TV via USB aangesloten op een externe vaste schijf.

Gemaakt om te gamen

Til uw ervaring naar een hoger niveau. Haal alles uit uw games met tv's van Sony die zijn gemaakt om op te gamen.

Speel meer

Ontdek compatibele apparaten voor uw game-ervaring

Kies uit onze speciaal geselecteerde controllers voor de ultieme game-ervaring op een groot scherm, of geniet van eenvoudige, intuïtieve navigatie op uw tv en meer met een toetsenbord.

Logitech-controller

Logitech-controller

Logitech-toetsenbord

Logitech-toetsenbord