Xperia 10

De ultieme breedte

Maak kennis met de 21:9-beleving met het 21:9-breedbeeldscherm van de Xperia 10. Eenvoudig multitasking en films bekijken in dezelfde hoogte-breedteverhouding als in de bioscoop. Video's en afbeeldingen vastleggen, opnemen en bekijken in een beeldverhouding van 21:9 en met een ontwerp dat prettig in de hand ligt.

SMARTPHONES

Xperia 10: 6" 21:9 Breed Full HD+-scherm | Dubbele camera

Xperia 10
Afbeelding van Xperia 10: 6" 21:9 Breed Full HD+-scherm | Dubbele camera

280,00 €

(inclusief btw)
21:9-breedbeeldscherm van 6 inch met Full HD+
Full HD+ 21:9-breedbeeldscherm van 6 inch
Film vastleggen in een beeldverhouding van 21:9 en met een dubbele camera
Film vastleggen in 21:9 met een dubbele camera (13 MP + 5 MP)
Audio met hoge resolutie
Audio met hoge resolutie met DSEE HX™ en LDAC

Scherm 

21:9-breedbeeldscherm voor multitasking

Een scherm met een beeldverhouding van 21:9 biedt een praktischer schermoppervlak en is perfect geschikt om twee apps tegelijk uit te voeren, meer te zien en films te bekijken in een hoogte-breedteverhouding van 21:9. Dankzij de Zijsensor en appstarter kunt u snel en gemakkelijk een gesplitst scherm activeren.

Meer zien met een langer scherm

Op het strak vormgegeven scherm van 6 inch met een beeldverhouding van 21:9 past meer inhoud. Blader door uw favoriete apps en profiteer van minder scrollen, en dat allemaal in Full HD+.

Immersief films bekijken in 21:9

Met het 21:9-breedbeeldscherm van de Xperia 10 beleeft u alles nog intenser. Zo kunt u uw favorieten bekijken in de filmische hoogte-breedteverhouding waarin ze zijn gemaakt. En dankzij het randloze breedbeeldscherm gaat u volledig op in al uw entertainment en kunt u hiervan genieten op de manier zoals de makers het hebben bedoeld.

Camera

Filmopnamen in 21:9

Neem met de functie voor filmopnamen in 21:9 uw video's op in een hoogte-breedteverhouding die filmmakers ook gebruiken. En bekijk ze op het 21:9-breedbeeldscherm van de Xperia 10 om optimaal te genieten.

Wees artistiek met het dubbele-camerasysteem

Met een dubbele camera van 13 MP en 5 MP kunt u foto's van hoge kwaliteit maken en uw creativiteit botvieren met het artistieke Bokeh-effect.

Ontwerp

Past perfect in uw hand

De Xperia 10 is ontworpen om prettig in de hand te liggen. Het 21:9-breedbeeldscherm zorgt voor een strakke en slanke vorm die handig in gebruik is.

Schoonheid ontmoet duurzaamheid met Corning® Gorilla® Glass 5

De Xperia 10 is voorzien van Corning® Gorilla® Glass 5 voor stevigheid en duurzaamheid, terwijl een slanke metallic afwerking de prachtige vorm aanvult.

Audiosystemen voor Thuis

Een volledig ander geluid uit uw smartphone door Audio met hoge resolutie

Laat elke track zo veel mogelijk als de originele opname klinken, dankzij audio met hoge resolutie en DSEE HX. LDAC-streaming zorgt ervoor dat alles geweldig klinkt als u luistert via een draadloze of bedrade verbinding.

Hoor elke noot luid en duidelijk

Dankzij de Slimme versterker-technologie geniet u van een rijker en krachtiger geluid met basversterking, zodat uw favoriete muziek overal perfect klinkt.

Batterij

Batterij met langere gebruiksduur

De batterij van de Xperia 10 heeft een hoge laadcapaciteit van 2870mAh, zodat u erop kunt vertrouwen dat u de telefoon lang kunt gebruiken. Bovendien voorspelt de slimme Stamina-modus hoelang uw batterij nog meegaat en wordt uw energieverbruik daarop aangepast voor een nog langere gebruiksduur.

Helpt uw batterij langer mee te gaan

Door onze oplaadtechnologieën blijft je batterij langer gezond. Batterijverzorging voorkomt dat je telefoon te lang wordt opgeladen, terwijl de Xperia Adaptive Charging je telefoon tijdens het opladen in de gaten houdt om ervoor te zorgen dat de batterij niet overbelast raakt.

Prestaties

Doe nog meer met een krachtige processor

Van browsen tot gamen en snelle multitasking, het Qualcomm® Snapdragon™ 630 Mobile Platform kan met gemak al uw apps, films, games en meer aan.

512 GB microSD™-sleuf
Breid het geheugen uit

Geef de opslag van uw telefoon een boost tot wel 512 GB via een microSD™-sleuf.

Dubbele SIM
Mis nooit meer een gesprek met dubbele SIM

Privé- en zakelijke gesprekken op een telefoon met twee sleuven voor een SIM-kaart.

Maak kennis met de Xperia 10

De Xperia 10 is voorzien van een 21:9-breedbeeldscherm voor betere multitasking en het immersief bekijken van films. Met het dubbele-camerasysteem neemt u video's op in een beeldverhouding van 21:9, en het slanke ontwerp is gebruiksvriendelijk en past perfect in uw hand.

Display

Meerdere vensters = betere multitasking

Het 21:9-breedbeeldscherm van 6 inch geeft u de ruimte om meer met uw smartphone te doen. Maak gelijktijdig gebruik van twee apps voor gemakkelijke multitasking. Schrijf een e-mail terwijl u video's bekijkt of verstuur snel een sms-bericht terwijl u het laatste nieuws leest. Dankzij de Zijsensor en appstarter activeert u snel en eenvoudig een gesplitst scherm.

Eenvoudig toegang tot uw favoriete apps met Zijsensor

Zijsensor geeft snel uw favoriete apps weer, zodat u niet hoeft te scrollen om ze te bekijken. Dubbeltik op de zijkant van uw Xperia 10. Op basis van AI in Xperia™ voorspelt uw smartphone dan welke apps u wilt bekijken en geeft deze weer.

21:9-breedbeeldscherm

Het 21:9-breedbeeldscherm van de Xperia 10 maakt gebruik van dezelfde filmische hoogte-breedteverhouding als waarin veel bioscoopfilms worden opgenomen. De meeste smartphoneschermen kunnen dit formaat niet aan, waardoor er zwarte balken aan de boven- en onderkant van het scherm worden weergegeven. Maar met de Xperia 10 kunt u van beeldvullend entertainment genieten.

21:9-films streamen

Met uw 21:9 breedbeeldscherm kunt u genieten van compatibele inhoud van Netflix* op uw smartphone in de bioscoopachtige beeldverhouding waarin de inhoud bedoeld is om te worden bekeken.

*Streamingabonnement van Netflix vereist.

Camera

Opnamen maken in verschillende beeldverhoudingen

Met de Xperia 10 maakt u foto's en video's in verschillende hoogte-breedteverhoudingen, afhankelijk van uw behoeften. En dankzij de functie voor filmopnamen in 21:9 kunt u opnemen in en genieten van een filmische hoogte-breedteverhouding die ook voor veel bioscoopfilms wordt gebruikt. Het vastleggen van beelden met de verhouding 1:1 is ideaal voor foto's op sociale media.

4K-opname
4K-opname

Maak opnamen met vier keer de resolutie van Full HD, zodat u zelfs het kleinste detail kunt zien.

SteadyShot™-beeldstabilisatie
Vloeiende en stabiele opnamen met beeldstabilisatie

Met SteadyShot™-beeldstabilisatie kunt u trillingsvrije video's maken – ook als u zelf beweegt.

Creatief aan de slag met een dubbele camera van 13 MP en 5 MP

Met de 13 MP-camera van de Xperia 10 maakt u in elke situatie prachtige foto's in verschillende hoogte-breedteverhoudingen, zoals 21:9. De 5 MP-camera helpt u bij het verkrijgen van een prachtige achtergrondvervaging, ook bekend als het 'Bokeh-effect', dat perfect is voor artistieke portretten.

Moeiteloos prachtige achtergronden maken

Bokeh is een artistiek fotografisch effect dat een zachte, onscherpe achtergrond creëert. Vroeger kon dit effect alleen met DSLR-camera's worden gecreëerd, maar het dubbele camerasysteem van de Xperia 10 zorgt ervoor dat dit met een druk op de knop ook voor u binnen handbereik is.

Ontwerp

Ontworpen om prettig in de hand te liggen

De Xperia 10 is ergonomisch ontworpen, zodat hij perfect in uw hand past. Het slanke 21:9 scherm is gemakkelijk vast te houden en heeft een randloos ontwerp voor een meeslepende smartphone-ervaring.

Briljant licht

De kleurenvarianten van de Xperia 10 zijn geïnspireerd op reflecterend licht op metalen oppervlakken, voor een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.

Eenvoudige toegang met één hand met een mini UI

Verklein uw scherm met een simpele veegbeweging met uw duim voor eenvoudige toegang tot al uw apps en meer. Zo kunt u uw telefoon met één hand gebruiken als u onderweg bent en toch van dezelfde geweldige functionaliteit genieten.


SAT: 0.90 W/kg (categorie C)

Denk aan uw gezondheid – gebruik uw mobiele telefoon met mate, bel met een oortje en kies voor een toestel met een lagere SAT-waarde (SAR-waarde)

Categorie A: SAT-waarde kleiner dan 0,4 W/kg,
Categorie B: SAT-waarde gelijk aan of groter dan 0,4 W/kg, maar kleiner dan 0,8 W/kg,
Categorie C: SAT-waarde gelijk aan of groter dan 0,8 W/kg, maar kleiner dan 1,2 W/kg,
Categorie D: SAT-waarde gelijk aan of groter dan 1,2 W/kg, maar kleiner dan 1,6 W/kg,
Categorie E: SAT-waarde gelijk of groter dan 1,6 W/kg, maar kleiner dan of gelijk aan 2 W/kg;

Specificaties

21:9-breedbeeldscherm van 6 inch met Full HD+ met filmopname(n) in 21:9 met een dubbele camera (13 MP + 5 MP) en audio met hoge resolutie met DSEE HX™ en LDAC.
  • 21:9-breedbeeldscherm van 6 inch met Full HD+

  • Filmopnamen in 21:9

  • Dubbele-camerasysteem (13 MP + 5 MP)

  • Audio met hoge resolutie met DSEE HX™ en LDAC

  • 2870mAh-batterij met hoge capaciteit

Afmetingen
156 x 68 x 8,4 mm
Gewicht
162 g
Waterbestendig
-
Aantal SIM's
Enkele SIM, dubbele SIM
Capaciteit
2870 mAh
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu