Een meeslepende sportervaring
Altijd op de eerste rang

Met geavanceerde technologieën op het gebied van beeld en geluid brengt Sony BRAVIA® sport tot leven in uw woonkamer met levensecht beeld en driedimensionaal, atmosferisch geluid.

Ga voor groots

Zie de kleinste details van de actie in 4K HDR en zelfs nog meer op een grote tv. Iedereen in de kamer kan het even goed zien met onze baanbrekende X-Wide AngleTM technologie, waarmee de kenmerkende, buitengewone beeldkwaliteit van Sony vanuit elke hoek even goed wordt weergegeven.

Onafgebroken prestaties

Iconische sportmomenten moeten goed te zien zijn. De X-Motion ClarityTM van Sony houdt zelfs de snelste, recordbrekende scènes ruisvrij, glad en helder. Zo kunt u optimaal genieten van iedere ronde en overwinning.

Conventionele tv
CONVENTIONELE TV
X-Motion Clarity
TV MET X-MOTION CLARITY

GESIMULEERD BEELD

Uitstekend geluid, altijd goed gesynchroniseerd

Waar standaard tv's een speaker onder het scherm hebben, heeft Acoustic Multi-Audio™ twee geluidspositionerende speakers aan de achterkant van de tv. Deze volgen direct de actie op het scherm, terwijl onafhankelijke versterkers de druk en stabiliteit verbeteren. Het resultaat is superrealistisch geluid.

Acoustic Multi-Audio is beschikbaar op XH90 164 cm (65 inch) en later en ook op XH95 139 cm (55 inch) en later. Onafhankelijke versterkers (Bi-amp) zijn beschikbaar op XH95 beeldformaat 139 cm (55 inch) - 189 cm (75 inch)

Sony BRAVIA®, gemaakt voor sport
Onze beste 4K LCD, de XH95-serie

Conventionele tv's gebruiken slechts één rij LED-lampjes, terwijl de Full Array LED van Sony —voorzien van onze krachtige Picture Processor X1™ Ultimate — ze over het gehele scherm plaatst om elk detail van de wedstrijd op de XH95 te tonen.

XH90-serie: sport met optimale kleuren en contrast

De XH90, aangedreven door onze X1™-beeldprocessor, met elk detail in Full Array LED en weergegeven in prachtig 4K Ultra HD, trekt u zo de wedstrijd in.

A8-serie: krachtig, prachtig, betoverend

Dezelfde processor die in onze 8K-tv's zit is ook aanwezig in de A8, waarop het beeld wordt weergegeven in de prachtige beeldkwaliteit van OLED, naadloos gesynchroniseerd met onze Acoustic Surface AudioTM.

U denkt dat uw kamer te klein is? Misschien toch niet.

Dankzij de ontwikkelingen in beeldtechnologie en ontwerp kunt u zelfs in een kleine kamer van een groot scherm genieten. Schermen met hoge resolutie maken het mogelijk om dichter bij het scherm te zitten en met de dunnere frames is het scherm zelf nog groter, zonder dat de tv zelf groter hoeft te zijn.

Alles komt dichterbij
Alles komt dichterbij 

Moderne 4K-tv's met verbeterde resolutie zorgen voor scherp en vloeiend beeld, zelfs wanneer u dichtbij zit of naar een groter scherm kijkt. Wij raden aan de hoogte van de tv als uitgangspunt te nemen: die moet twee derde van de afstand tussen u en de tv zijn. Kijkafstand: ①55": 100 cm ②65": 120 cm ③75": 140 cm ④85": 160 cm

Meer scherm bij dezelfde afmetingen
Meer scherm bij dezelfde afmetingen

Dankzij de dunnere frames van onze nieuwste televisies kunt u voor een groter scherm kiezen zonder daadwerkelijk een grotere tv aan te hoeven schaffen. Dit zorgt ook voor een meeslependere kijkervaring, omdat u alleen de actie ziet en niet het frame.