Artikel-ID : 00223342 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Beëindiging van de kaartweergavefunctie in PlayMemories Home (voor Windows) en de kaartweergavefunctie van de GPS Image Tracker — 14 februari 2019

Als gevolg van een specificatiewijziging in Google Maps kan Sony helaas niet langer de kaartweergavefunctie bieden in PlayMemories Home (voor Windows) en de kaartweergavefunctie in de GPS Image Tracker.

Let op: de GPS-functie van de camera is niet gewijzigd. U kunt de GPS-informatie van uw foto's zien door de eigenschappen van het bestand te bekijken of met behulp van software van derden.

We verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak dat hierdoor wordt veroorzaakt en stellen uw begrip op prijs.

Opmerkingen:

• De functies kunnen niet worden gebruikt, zelfs als er in reclamecatalogi, op productverpakkingen of in documenten wordt aangegeven van wel.
    • Google Maps is een handelsmerk van Google LLC.
    • Voor vragen over de specificatiewijziging van Google Maps kunt u contact opnemen met Google LLC.