Artikel-ID : 00095165 / Laatst gewijzigd : 18/05/2017

Geen geluid van de tv en de draadloze subwoofer wanneer de transceiver wordt geplaatst terwijl de tv uitgeschakeld is.

Deze oplossing is bedoeld voor de combinatie van een SWF-BR100 draadloze subwoofer met een compatibele Sony®-tv.

BELANGRIJK: Dit is een modelspecifieke oplossing. Raadpleeg de Toepasselijke producten en categorieën voor dit artikel om te controleren of deze specificaties voor jouw model gelden.

Controleer of je tv de nieuwste update van de systeemsoftware heeft voor je aan deze oplossing begint. Je kunt   de software van je tv rechtstreeks via het internet updaten of manueel, als de tv geen internetverbinding heeft.

1. Druk op de meegeleverde afstandsbediening op de toets HOME.
    2. Selecteer Settings (Instellingen).
    3. Selecteer Sound (Geluid).
    4. Selecteer Headphone/Audio Out (Hoofdtelefoon/Audio uit).
    5. Selecteer Subwoofer.
    6. Druk na de selectie op de toets HOME om het menu te verlaten en de normale werking te hervatten.