Artikel-ID : 00163907 / Laatst gewijzigd : 18/05/2017

VAIO Smart Network Utility openen als het systeemvak geen pictogram bevat

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Volg de onderstaande procedure om VAIO Smart Network Utility te openen met de toepassing VAIO Control Centre als het pictogram niet in het systeemvak staat.

OPMERKING: VAIO Smart Network Utility kan ook worden geopend met het uitvoerbare bestand .

1. Klik eerst op de knop Start en vervolgens op Alle programma's.
  2. Klik in het menu Alle programma's op VAIO Control Center.

OPMERKING: Als u om een beheerderswachtwoord wordt gevraagd of als een Gebruikersaccountbeheer-aanwijzing wordt weergegeven, typt u het desbetreffende wachtwoord of klikt u op Doorgaan.

3. Klik in het venster VAIO Control Center, op het tabblad Categories (Categorieën), op het plusteken (+) naast Network Connections (Netwerkverbindingen) om de lijst uit te vouwen.
  4. Klik onder Network Connections (Netwerkverbindingen) op VAIO Smart Network en vervolgens op de knop Open (Openen).
  5. Sluit het venster VAIO Control Center.

Het VAIO Smart Network-pictogram [AFB. 1] moet nu te zien zijn in het systeemvak. Dubbelklik erop om het hoofdvenster te openen.