Artikel-ID : 00163897 / Laatst gewijzigd : 29/03/2019

VAIO Smart Network Utility openen met behulp van het uitvoerbare bestand

1. Klik op de knop Start en typ vervolgens in het tekstvak Zoekopdracht startenlanutil

OPMERKING: Het pad naar het uitvoerbare bestand van VAIO Smart Network Utility is C:\Program Files\Sony\Network Utility\LANUtil.exe.

2. Druk op de toets Enter.

Het VAIO Smart Network-pictogram [AFB. 1] moet nu te zien zijn in het systeemvak. Dubbelklik erop om het hoofdvenster te openen.