Artikel-ID : 00163897 / Laatst gewijzigd : 18/05/2017

VAIO Smart Network Utility openen met behulp van het uitvoerbare bestand

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

1. Klik op de knop Start en typ vervolgens in het tekstvak Zoekopdracht startenlanutil

OPMERKING: Het pad naar het uitvoerbare bestand van VAIO Smart Network Utility is C:\Program Files\Sony\Network Utility\LANUtil.exe.

2. Druk op de toets Enter.

Het VAIO Smart Network-pictogram [AFB. 1] moet nu te zien zijn in het systeemvak. Dubbelklik erop om het hoofdvenster te openen.