Artikel-ID : 00163916 / Laatst gewijzigd : 19/05/2017

De draadloze LAN-adapter instellen met behulp van VAIO Smart Network Utility

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

1. Dubbelklik op het bureaublad, in het systeemvak, op het VAIO Smart Network Utility-pictogram. Afbeelding

OPMERKING: Als het systeemvak niet beschikbaar is, opent u de VAIO Smart Network Utility handmatig .

2. Klik in het venster VAIO Smart Network op de knop naast WLAN. Afbeelding

OPMERKING: Als het draadloze LAN is ingeschakeld, is het lampje van de knop groen.                                                             Afbeelding