Artikel-ID : 00085256 / Laatst gewijzigd : 20/08/2020

De lade van de Blu-ray Disc-speler wordt geopend en de disc wordt niet uitgeworpen.

Voor u begint

• Schakel uw Blu-ray Disc™-speler in om de lade te openen Als de speler is uitgeschakeld, werkt de knop voor openen/sluiten niet.
    • De lade wordt niet geopend als er een disc wordt geladen. Dit is geen defect.

Voer een power-reset uit.

1. Houd de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt totdat de Blu-ray Disc-speler wordt uitgeschakeld.
    2. Nadat de Blu-ray Disc-speler is uitgeschakeld, drukt u nogmaals op de aan/uit-knop om de speler weer in te schakelen.
    3. Druk op de knop OPEN/CLOSE (Openen/Sluiten) aan de voorkant van de Blu-ray Disc-speler om de lade te openen.

De lade uitwerpen

Als de lade nog steeds niet kan worden geopend en er een disc vastzit in de lade, doet u het volgende om de lade geforceerd te openen.

1. Zet de Blu-ray Disc-speler uit.
    2. Zet de Blu-ray Disc-speler aan.
    3. Druk direct nadat op het scherm is aangegeven dat de speler is ingeschakeld, op de knop STOP aan de voorkant van de speler.
      • Gebruik alleen de knop STOP aan de voorkant van de Blu-ray Disc-speler. Hiervoor kunt u de afstandsbediening niet gebruiken.
      • De lade moet worden uitgeworpen en de Blu-ray Disc-speler wordt uitgeschakeld. Als de lade echter niet wordt geopend, herhaalt u bovenstaande stappen.
      • Wellicht zult u bij de derde stap twee of drie keer op de knop STOP moeten drukken.

De bovenstaande stappen zouden uw probleem moeten oplossen. Als u alle stappen hebt doorlopen en het probleem niet is opgelost, kan reparatie nodig zijn.