Artikel-ID : 00108021 / Laatst gewijzigd : 04/03/2015

Hoe schakel ik de demonstratiestand uit van de digitale fotolijst?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De demonstratiestand maakt deel uit van de normale werking en is een automatische functie, die alleen wordt geactiveerd wanneer de digitale fotolijst voor het eerst wordt ingeschakeld. De demonstratiestand wordt uitgeschakeld zodra een geheugenkaart of een compatibel extern apparaat wordt aangesloten.

OPMERKING: De instellingen voor datum/tijd kunnen niet worden gewijzigd terwijl de demonstratiestand is geactiveerd.