Artikel-ID : 00059233 / Laatst gewijzigd : 10/10/2018

De camera kan geen verbinding maken met een toegangspunt.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Het vermogen van de camera om verbinding te maken met een draadloos toegangpunt hangt af van de sterkte van het draadloze signaal, de afstand van de camera tot het toegangspunt en de correcte configuratie of selectie van de instelling voor toegangspunten van de camera. Voer de onderstaande stappen uit om het probleem op te lossen.

1. Zorg dat de stroom van het draadloze LAN-toegangspunt (WLAN) ingeschakeld is.
  2. Breng de camera dichter bij het toegangspunt.

BELANGRIJK: Het communicatiebereik kan worden verkort door de omgeving, bijvoorbeeld door radioverkeer of het materiaal van de wanden tussen de camera en het WLAN-toegangspunt. Andere apparaten, zoals magnetrons en producten met Bluetooth® kunnen de verbinding eveneens storen.

3. Zorg dat u op het cameramenu het juiste toegangspunt selecteert.
  4. Als u verbinding wilt maken met een beveiligd WLAN, moet u de juiste code voor het toegangspunt invoeren.
  5. Als u verbinding wilt maken met een openbaar WLAN, is het mogelijk dat u contact moet opnemen met de dienst die het draadloze netwerk verzorgt.