Artikel-ID : 00199273 / Laatst gewijzigd : 02/08/2018

De overdracht van een voicerecorder-opname als uw computer niet over een USB-poort beschikt

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Raadpleeg de handleiding bij het product als u modelspecifieke informatie nodig hebt om een van deze stappen te voltooien.

1. Met een ministekkerkabel (niet meegeleverd), sluit u het ene uiteinde van de kabel aan op de hoofdtelefoonHoofdtelefoonaansluiting van de IC-recorder.

IC-recorder

2. Steek het andere uiteinde van de ministekkerkabel in de Microfoonaansluiting of de Lijningang van de computer.

Invoer via de aansluiting

OPMERKING: Als uw computer niet beschikt over een Microfoonaansluiting of Lijningang, kunt u gebruikmaken van de Digitale USB Audio-adapter.

3. Open op uw computer een Toepassing of Software die geluidsopname ondersteunt en neem op van de IC-recorder naar de computer.

Voor Windows 10:

1. Open de toepassing Voice Recorder (Geluidsrecorder) in Windows 10.
  2. Klik op het Voice RecorderMicrofoonteken op de Voice Recorder (Geluidsrecorder).
  3. Controleer het geluidsniveau in de volumemixer door te klikken op het volumepictogram op de taakbalk. Als de volumemixer is ingesteld op DEMPEN, kunt u niets opnemen.
  4. Druk op PLAY op de IC-recorder om het afspelen van de op te nemen berichten op de computer te starten.

Voor Apple Mac OS X

1. Open de QuickTime Player-app.
  2. Selecteer File (Archief).
  3. Selecteer New Audio Recording (Nieuwe geluidsopname).

quicktime nieuw

4. Tik op de opnameknop in het venster Audio Recording (Geluidsopname).

audio recording (geluidsopname)

5. Druk op PLAY op uw IC-recorder om het afspelen van de op te nemen berichten op de computer te starten.