Artikel-ID : 00060567 / Laatst gewijzigd : 09/12/2013

Het scherm blijft leeg wanneer ik met een computer of een ander toestel verbinding maak terwijl de speler aan het laden is of een tijdlang niet is gebruikt.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Wanneer u de draagbare speler voor het eerst gebruikt of langere tijd niet hebt gebruikt, of als de batterij leeg is, kan het tot 5 minuten duren voor hij wordt herkend of voor het opladen begint.

Bij modellen met een scherm zal het scherm leeg blijven.

Als de draagbare speler niet wordt herkend of als het laden na 5 minuten wachten niet begint, moet u de speler terugzetten door op de resetknop te drukken.