Artikel-ID : 00163926 / Laatst gewijzigd : 19/05/2017

De draadloze WAN-adapter inschakelen met behulp van het Windows Mobiliteitscentrum

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Volg deze stappen om de WLAN- of Wi-Fi-adapter in te schakelen met behulp van het Windows Mobiliteitscentrum.

1. Controleer of de fysieke draadloze schakelaar is ingeschakeld.

OPMERKING: Raadpleeg de gebruiksaanwijzing bij het product voor modelspecifieke informatie over de plaats van de draadloze schakelaar.

2. Klik eerst op de knop Start en vervolgens op Configuratiescherm.
  3. Klik in het Configuratiescherm op Hardware en geluiden.
  4. Klik in het venster Hardware en geluiden op Windows Mobiliteitscentrum.
  5. Klik in het venster Windows Mobiliteitscentrum op de knop Inschakelen. Afbeelding

OPMERKINGEN:

• Als de knop Inschakelen grijs wordt weergegeven, moet u de WLAN-adapter inschakelen met SmartWi Connection Utility  of het VAIO Smart Network Utility .
    • VAIO-computers met Windows 7 of Windows Vista hebben SmartWi Connection Utility of VAIO Smart Network Utility, maar niet beide.