Artikel-ID : 00153879 / Laatst gewijzigd : 10/08/2016

Problemen oplossen wanneer een Walkman-speler niet wordt ingeschakeld of niet naar behoren werkt

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

• De Walkman-speler wordt niet ingeschakeld wanneer de aan/uit-knop wordt ingedrukt, zelfs niet wanneer deze volledig is opgeladen.
  • De Walkman-speler wordt niet ingeschakeld, zelfs niet nadat de vergrendelfunctie is uitgeschakeld.
  • De Walkman-speler functioneert niet normaal.

Probeer uw Walkman-speler te resetten (opnieuw opstarten). Wordt het probleem niet opgelost, laad de speler dan ongeveer 30 minuten op en probeer deze vervolgens opnieuw te resetten.

1. Reset uw Walkman door met een klein pennetje of een vergelijkbaar puntig voorwerp op de RESET-knop te drukken. Controleer of het probleem na de reset is opgelost.

OPMERKING:

• De locatie van de RESET-knop verschilt al naargelang het model van de speler.
    • Opgeslagen gegevens en instellingen worden niet verwijderd, maar zorg ervoor dat u het afspelen van uw muziek of video onderbreekt voordat u de reset uitvoert.
    • Locatie van de RESET-knop bij de belangrijkste modellen:
       Locatie van de RESET-knop 01
       Locatie van de RESET-knop 02
       Locatie van de RESET-knop 03
       Locatie van de RESET-knop 04

Houd zowel de DISP/HOME-knop als de Afspelen/Pauze-knop minstens 7 seconden ingedrukt.

[1] RESET-knop
      [2] DISP/HOME-knop
      [3] Afspelen/Pauze-knop

2. Wordt de speler na de reset niet ingeschakeld, laad uw Walkman dan minstens 30 minuten op met de bijgeleverde USB-kabel en controleer opnieuw of de speler kan worden ingeschakeld. Als het probleem nog niet is opgelost, moet het product mogelijk worden gerepareerd.