Artikel-ID : 00141410 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Het internetvideoapparaat koppelen aan een actieve Netflix-account met een computer

Niet alle Blu-ray Disc-spelers of tv's beschikken over internetfunctionaliteit. Om te controleren of uw Blu-ray Disc-speler of tv de functies heeft die in deze oplossing worden besproken, controleert u de specificaties.

BELANGRIJK:

• Deze stappen zijn alleen vereist voor apparaten die ofwel versie 1, ofwel versie 2 van de Netflix-app gebruiken.
    • Controleer voordat u de stappen in deze oplossing doorloopt of het internetvideoapparaat is geregistreerd op de website van Sony Essential. Als dat niet zo is, wordt op het scherm een registratiecode getoond in plaats van een activeringscode.

Volg deze stappen om de code te vinden:

OPMERKING: Stap 2 en 3 zijn voorbeelden. Gebruikt u een model tv met andere bedieningsschermen of procedures, open Netflix dan volgens de specificaties van uw model.

1. Druk op de bijgeleverde afstandsbediening op de knop HOME.
    2. Druk op de linker pijltjestoets of de rechter pijltjestoets om Video te selecteren.
      Netflix-icoontje.
    3. Selecteer onder Video het Netflix-icoontje
    4. De code wordt weergeven op het scherm.

Ga als volgt te werk om de code te gebruiken en het apparaat te koppelen:

1. Log met een computer in op uw Netflix-account met een bestaand e-mailadres en wachtwoord of door Login with Facebook (Aanmelden met Facebook) te selecteren.
      Aanmelden voor abonnees
    2. Klik rechtsboven in het venster op Your Account (Uw account).
      Uw account
    3. Klik onder de optie Your Streaming Plan (Uw streamingabonnement) op Activate a device (Een apparaat activeren) en voer de activeringscode in.
      Uw accountgegevens