Artikel-ID : 00162451 / Laatst gewijzigd : 31/01/2017

Een apparaat verwijderen dat is gekoppeld aan een Netflix-account

    WAARSCHUWING: Er kunnen gegevens verloren gaan. Via de stappen in deze oplossing kunt u alle voor Netflix geschikte apparaten van uw Netflix-account verwijderen. Als u doorgaat met de onderstaande stappen, dient u zich opnieuw aan te melden bij uw Netflix-account om eerder verbonden apparaten opnieuw met uw Netflix-account te verbinden.

    BELANGRIJK: Voor sommige internetvideoapparaten kan het tot 24 uur duren om deze te ontkoppelen of de verbinding met het Netflix-account op te heffen.

    1. Ga op een computer die is verbonden met internet naar de aanmeldpagina voor leden van Netflix op https://signup.netflix.com/Login. Afbeelding
    2. Voer het e-mailadres en het wachtwoord voor uw Netflix-account in.
    3. Klik op Continue (Doorgaan).
    4. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op de vervolgkeuzepijl.
    5. Klik op Your Account (Uw account).
    6. Klik op Sign out of all devices (Alle apparaten afmelden).
      Apparaten verwijderen
    7. Klik op Yes (Ja). 

    OPMERKING:  Als er een afstandsbediening bij uw product is geleverd, kunt u het Netflix-account mogelijk ook vanaf het apparaat deactiveren door in de onderstaande volgorde op de pijltoetsen te drukken wanneer het Netflix-scherm wordt weergegeven: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Dit werkt echter niet voor alle producten.