Artikel-ID : 00164037 / Laatst gewijzigd : 18/05/2017

De kanaalbreedte op de WLAN-adapter op automatisch instellen

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

1. Klik op de knop Start en typ vervolgens in het zoekvak: device manager (apparaatbeheer)
  2. Druk op de toets Enter.

OPMERKING: Als u om een beheerderswachtwoord wordt gevraagd of als een Gebruikersaccountbeheer-aanwijzing wordt weergegeven, typt u het desbetreffende wachtwoord of klikt u op Doorgaan of Ja.

3. Dubbelklik in het venster Apparaatbeheer op Netwerkadapters om de lijst uit te vouwen.
  4. Klik op de juiste draadloze adapter om deze te selecteren en klik vervolgens op de menubalk op Actie.
  5. Klik in het menu Actie op Eigenschappen.
  6. Klik in het venster Eigenschappen op het tabblad Geavanceerd.
  7. Klik op het tabblad Geavanceerd in het gedeelte Eigenschap: op 802.11n Channel Width for band 2.4 (802.11n kanaalbreedte voor band 2.4) om deze optie te selecteren.
  8. Klik in het gedeelte Value: (Waarde:) op de pijl-omlaag en selecteer Auto door erop te klikken. Afbeelding

OPMERKING: Deze afbeelding dient alleen ter referentie. De werkelijke naam van het draadloze apparaat die wordt vermeld in de titelbalk van het venster en de opties in het gedeelte Eigenschap kunnen afwijken, afhankelijk van het draadloze apparaat dat op de computer is geïnstalleerd.

9. Herhaal stappen 7 en 8 voor de eigenschap 802.11n Channel Width for band 5.2 (802.11n kanaalbreedte voor band 5.2).
  10. Klik op de knop OK.