Artikel-ID : 00063802 / Laatst gewijzigd : 01/06/2017

Wat is "Media Go" software?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Met Media Go kunt u gemakkelijk muziek, foto's en video's van uw computer overdragen naar een mobiel apparaat van Sony, zoals een PSP-systeem of een telefoon, en kunt u ze van uw apparaat naar uw computer overbrengen. De media worden automatisch omgezet naar het juiste formaat voor uw apparaat, terwijl de best mogelijke kwaliteit behouden blijft.

Sommige VAIO-computers hebben een pictogram op het bureaublad dat u naar de website van Sony brengt waar u de software kunt downloaden.

BELANGRIJK:  Media Go is niet vooraf op uw computer geïnstalleerd.

Beeld

U vindt meer informatie over Media Go, het gebruik van de software, zijn functies, specificaties en ondersteuning, op de website van Media Go op http://mediago.sony.com/enu/features.