Artikel-ID : 00091796 / Laatst gewijzigd : 01/12/2017

De flitser werkt niet

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Als het flitspictogram knippert op het lcd-scherm, wordt de flitser opgeladen. De camerasluiter werkt niet terwijl de flitser wordt opgeladen. Dit is geen defect.

Controleer het volgende als de flitser niet flitst bij het maken van een foto.

1. Als u een externe flitser gebruikt, controleert u of de flitser goed op de camera is aangesloten, of deze is ingeschakeld en of de batterijen zijn opgeladen.
  2. Zorg er wanneer u de ingebouwde flitser gebruikt voor dat de flitser is uitgeklapt.
    OPMERKING: Druk op de flitsknop om de flitser te activeren. De flitser werkt alleen wanneer deze is geactiveerd.
  3. Als het pictogram voor het opladen van de flitser knippert op het lcd-scherm, wordt de flitser opgeladen. Tijdens dit proces wordt de flitser niet geactiveerd.

OPMERKING: als u het voorgaande hebt gecontroleerd en de flitser nog steeds niet flitst, kan er een modus zijn geselecteerd waarin de flitser is uitgeschakeld. De flitser flitst niet in de volgende modi:

• Belichtingsverschuiving: Cont.
  • Sweep Panorama (Panorama)
  • Nachtweergave
  • Nachtopname zonder statief
  • Antibewegingsonscherpte
  • Filmopname
  • Multi-frameruisonderdrukking (ISO-instelling)