Artikel-ID : 00123111 / Laatst gewijzigd : 03/10/2017

Het geluid komt niet overeen met het beeld op het scherm.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Om erachter te komen waarom het geluid niet overeenkomt met het beeld op het scherm, doorloopt u de volgende stappen.

BELANGRIJK:

• Niet alle Blu-ray Disc-spelers en thuisbioscoopsystemen beschikken over de mogelijkheid om de synchronisatie tussen audio en video aan te passen met de functie A/V Sync (A/V-synchronisatie). Om te zien of Blu-ray Disc-speler of thuisbioscoopsysteem beschikt over de functie A/V Sync (A/V-synchronisatie) controleert u de specificaties of de bijgeleverde handleiding.
  • Als er aanvullende informatie nodig is om een van de onderstaande stappen op een bepaald model uit te voeren, raadpleegt u de gebruiksaanwijzing die bij het product werd geleverd.

Op basis van de specifieke knop op de bijgeleverde afstandsbediening selecteert u het juiste proces om de vertraging tussen beeld en geluid aan te passen met de functie A/V Sync (A/V-synchronisatie)

• Als de bijgeleverde afstandsbediening voorzien is van een knop SYSTEM MENU:
    1. Druk op de bijgeleverde afstandsbediening op de knop SYSTEM MENU.
    2. Druk herhaaldelijk op de pijltjestoets omhoog of de pijltjestoets omlaag totdat A/V SYNC (A/V-synchronisatie) op het display in het voorpaneel verschijnt.
    3. Druk op de knop Enter.
    4. Druk op de pijltjestoets omhoog of de pijltjestoets omlaag om de vertraging tussen beeld en geluid aan te passen.

OPMERKINGEN:

• U kunt afstellen tussen 0 milliseconde (ms) en 300 ms.
      • Als het geluid trager is dan het beeld, past u de instelling voor A/V Sync (A/V-synchronisatie) aan naar 0 ms.
      • Als het geluid sneller is dan het beeld, past u de instelling voor A/V Sync (A/V-synchronisatie) stapsgewijs aan vanaf 0 ms richting 300 ms totdat het probleem is opgelost.
    5. Druk op de knop Enter om uw keuze te bevestigen.
    6. Druk op de knop SYSTEM MENU om met menuscherm af te sluiten.
  • Als de bijgeleverde afstandsbediening voorzien is van een knop OPTIONS:
    • Indien de functie BD/DVD, USB, HDMI 1 of HDMI 2 is geselecteerd, volgt u de onderstaande stappen.
      1. Druk op de bijgeleverde afstandsbediening op de knop OPTIONS.
      2. Druk op de pijltjestoets omhoog of de pijltjestoets omlaag om A/V SYNC (A/V-synchronisatie) te selecteren.
      3. Druk op de knop Enter.
      4. Druk op de linker pijltjestoets of de rechter pijltjestoets om de vertraging tussen beeld en geluid aan te passen.

OPMERKINGEN:

• U kunt afstellen tussen 0 milliseconde (ms) en 300 ms.
        • Andere Blu-ray Disc-spelers of thuisbioscoopsystemen kunnen alleen worden aangepast tussen 0 ms en 120 ms. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing voor meer informatie.
        • Als het geluid trager is dan het beeld, past u de instelling voor A/V Sync (A/V-synchronisatie) aan naar 0 ms.
        • Als het geluid sneller is dan het beeld, past u de instelling voor A/V Sync (A/V-synchronisatie) stapsgewijs aan vanaf 0 ms richting 120 ms of 300 ms totdat het probleem is opgelost.
      5. Druk op de knop Enter om uw keuze te bevestigen.
    • Indien de functie TV is geselecteerd, volgt u de onderstaande stappen.
      1. Druk op de bijgeleverde afstandsbediening op de knop OPTIONS.
      2. Druk herhaaldelijk op de pijltjestoets omhoog of de pijltjestoets omlaag totdat A/V SYNC (A/V-synchronisatie) op het display in het voorpaneel verschijnt.
      3. Druk op de knop Enter.
      4. Druk op de pijltjestoets omhoog of de pijltjestoets omlaag om de vertraging tussen beeld en geluid aan te passen.

OPMERKINGEN:

• U kunt afstellen tussen 0 milliseconde (ms) en 300 ms.
        • Andere Blu-ray Disc-spelers of thuisbioscoopsystemen kunnen alleen worden aangepast tussen 0 ms en 120 ms. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing voor meer informatie.
        • Als het geluid trager is dan het beeld, past u de instelling voor A/V Sync (A/V-synchronisatie) aan naar 0 ms.
        • Als het geluid sneller is dan het beeld, past u de instelling voor A/V Sync (A/V-synchronisatie) stapsgewijs aan vanaf 0 ms richting 120 ms of 300 ms totdat het probleem is opgelost.
      5. Druk op de knop Enter om uw keuze te bevestigen.
      6. Druk op de knop OPTIONS om met menuscherm af te sluiten.