Artikel-ID : 00157999 / Laatst gewijzigd : 13/11/2017

Ik hoor geen geluid als ik naar een internetradiostation wil luisteren

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Raadpleeg de gebruiksinstructies bij het product als u modelspecifieke informatie nodig hebt om een van deze stappen te voltooien.

Afhankelijk van de provider, zoals Netflix, YouTube, Pandora Internet Radio of andere internet-apps, zit er bij bepaalde videobeelden mogelijk geen audio of geluid. Als u nog steeds geen audio hoort als u gestreamde Online inhoud bekijkt nadat u de meest recente update voor de systeemsoftware (firmware) hebt gedownload, volgt u de onderstaande stappen:

1. Druk op de inbegrepen afstandsbediening op de knop Home of Menu.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Screen Settings (Scherminstellingen).
  4. Selecteer HDMI Deep Colour Output (HDMI-uitvoer met diepe kleuren).
  5. Selecteer Uit.

Als u alle stappen hebt doorlopen en het probleem niet is opgelost, kan reparatie nodig zijn.