Artikel-ID : 00162777 / Laatst gewijzigd : 24/05/2017

De opties voor Settings (Instellingen) openen in het menu van het internet-tv-apparaat

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Op de volgende manieren kunt u de opties voor Settings (Instellingen) openen:

1. Vanuit het startmenu:
    1. Druk op de afstandsbediening op de knop Afbeelding.
    2. Gebruik de pijltoetsen om op de startbalk de optie All Apps (Alle apps) te markeren en druk op ENTER.
    3. Gebruik de pijltoetsen om in het menu All Apps (Alle apps) de optie Settings (Instellingen) te markeren en druk vervolgens op ENTER.
  2. Vanuit een zoekopdracht:
    1. Druk op de afstandsbediening op de knop Afbeelding.
    2. Voer in het snelzoekvak het woord settings (instellingen) in en druk vervolgens op ENTER.