Artikel-ID : 00092554 / Laatst gewijzigd : 18/08/2014

Welke Skype-functies zijn beschikbaar op een BRAVIA-televisie?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

OPMERKING: Niet alle tv's hebben de Skype-functie. Om na te gaan of jouw tv de Skype-functie heeft, controleer je de specificaties of de bij het product geleverde gebruikersinstructies.

Skype-functieOndersteund?
Gratis videogesprekkenJa (Het is mogelijk dat TV Skype geen video ondersteunt in vroegere Skype PC-softwareversies.)
VergadergesprekJa (de tv kan geen host zijn)
OproeplijstJa (maximum 200 contactpersonen)
VoicemailJa (Alleen systeembegroeting. De tv kan geen berichten opslaan. Een afgespeeld bericht wordt na 24 uur gewist. Om het bericht te bewaren, moet je het naar een pc downloaden.)
Oproep doorschakelenJa
Telefoons en mobiele telefoons bellenJa
Skype To Go nummersJa
Skype-to-Skype gesprekkenJa
Scherm delenJa (de tv kan het scherm van de andere partij (bv. een pc) zien, maar zijn eigen scherm niet delen met een andere partij). (Om copyrightredenen)
GroepsvideogesprekNee (Skype-beperking voor alle tv-applicaties; niet alleen Sony BRAVIA)
Online nummersNee (ook bekend als Skype in)
Oproep overzettenNee
NummerweergaveNee
Facebook News FeedNee
Instant MessagingNee
Bestanden verzendenNee
SMS (berichten versturen naar een draadloze telefoon)Niet ondersteund
Skype AccessNee
TekstberichtenNee
  • Voor bijkomende informatie over een van de bovengenoemde Skype-functies, bezoek je de Skype Website op http://www.skype.com
  • Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
  • De functie Group Video Calling (Groepsvideogesprek) wordt momenteel niet ondersteund voor televisies.
  • De functie schermdelen is beperkt om copyrightredenen.
  • De tv kan geen host zijn wanneer je de functie Conference Calling (Vergadergesprek) gebruikt. Als je uitgenodigd wordt, verschijnt de naam van de host op het dialoogvenster voor inkomende gesprekken en wordt audio only (enkel audio) weergegeven. Als de naam van de host niet op het scherm verschijnt, moet je de accountinformatie van de host toevoegen aan je Skype Contactpersonen. Tijdens een vergadergesprek is het tv-scherm zwart. Als je de namen van de deelnemers wilt zien, moet je Show Participants (Deelnemers tonen) selecteren.
  • Wisselgesprek: Wanneer een Skype-gebruiker een PC-naar-BRAVIA oproep maakt, is er geen Wisselgesprek-bericht als de tv al bezig is met een andere oproep. Op de pc van de beller verschijnt een tekstbericht dat de persoon bezet is. In tegenstelling tot de Skype-software op computers met de Wisselgesprek-functie, kun je niet de ene partij in de wachtstand zetten en met de andere partij praten.