Artikel-ID : 00085318 / Laatst gewijzigd : 27/12/2017

Als ik de functie Internetvideo gebruik, blijft een waarschuwing over een netwerkupdate verschijnen.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Het is normaal dat een waarschuwing over een netwerkupdate verschijnt telkens als je de functie Internetvideo wilt gebruiken, om ervoor te zorgen dat de speler over de nieuwste firmware beschikt en dus optimaal zal werken.

Wanneer de waarschuwing verschijnt, selecteer je OK om indien nodig de update uit te voeren. Als je de netwerkupdate annuleert, kun je de functie Internetvideo niet gebruiken.