Artikel-ID : 00157857 / Laatst gewijzigd : 13/11/2017

Error: "Obtaining Information. Preparing to connect to Gracenote. Please wait” (Bezig met verzamelen informatie. Voorbereiden op verbinding met Gracenote. Even geduld) wordt weergegeven na stilzetten van een schijf

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Normaal probeert de Blu-ray Disc-speler schijf-informatie op te halen bij de Gracenote CDDB-service als het afspelen van een schijf is gestopt. Als onderdeel van deze functionaliteit kan het volgende bericht op het scherm worden weergegeven: "Obtaining Information. Preparing to connect to Gracenote. Please Wait.” (Bezig met verzamelen informatie. Voorbereiden op verbinding met Gracenote. Even geduld.)

Om te voorkomen dat de Blu-ray Disc deze informatie automatisch probeert op te halen, wijzigt u de instellingen in het Gracenote-menu of zet u de Gracenote-instelling op Manual (Handmatig).