Artikel-ID : 00157583 / Laatst gewijzigd : 13/11/2017

Error: Afspelen onmogelijk omdat de pagina die u probeert te openen te groot is

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Dit foutbericht kan worden weergegeven (en de browser keert terug naar de hoofdpagina) als er onvoldoende geheugen is in de Blu-ray Disc-speler of het thuisbioscoopsysteem om de inhoud te verwerken van de webpagina die u probeert te openen. Sluit alle vensters die niet worden gebruikt en probeer het opnieuw.

De weergave van de webpagina kan ook afwijken van de werkelijke webpagina als de Sun JavaScript-code ongeldig is. Het kan dan gebeuren dat de zoekfunctie voor muziek of video op de Gracenote-service niet goed werkt. Schakel de optie JavaScript Setup (JavaScript instellen) in het menu in van Browser Setup (Browser instellen) om het probleem te herstellen.