Artikel-ID : 00156671 / Laatst gewijzigd : 13/11/2017

Wat is de Opera TV Store?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Niet alle Blu-ray Disc-spelers en audiosystemen ondersteunen de Opera Store-app. Raadpleeg de specificaties of de handleiding van het apparaat voor modelspecifieke informatie.

De Opera TV Store is een online service voor toepassingen in de Opera-browser, waarop toepassingen worden aangeboden die u kunt gebruiken met uw Blu-ray Disc-speler of audiosysteem.