Artikel-ID : 00075944 / Laatst gewijzigd : 14/04/2014

Wat is PlayMemories Mobile en waar kan ik PlayMemories Mobile krijgen?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

PlayMemories Mobile is een gratis app van Sony, die een onmiddellijke beeldoverdracht via met wifi compatibele camera's naar smartphones en tablets mogelijk maakt.

PlayMemories Mobile stelt je ook in staat je smartphone of tablet te gebruiken als afstandsbediening voor de camera. Bewerkingen zoals de sluiter ontspannen, de opname starten/stoppen en zoomen zijn beschikbaar.

Je kunt PlayMemories Mobile downloaden vanaf Google Play of App Store.

Bezoek de volgende website voor meer informatie:
www.sony.net/pmm/