Artikel-ID : 00073776 / Laatst gewijzigd : 07/03/2014

Hoe ver kunnen mijn camera en telefoon van elkaar gescheiden zijn als ik met PlayMemories Mobile beelden wil delen?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Minder dan 5 meter is de maximale aanbevolen afstand in ideale omgevingsomstandigheden. Omgevingsfactoren kunnen echter het maximale bereik tussen een wifi-compatibele Sony®-camera en een smartphone met PlayMemories Mobile™ beperken, zodat u de afstand misschien moet verkleinen.

Verscheidene omgevingsfactoren kunnen het maximale bereik tussen een wifi-compatibele Sony®-camera en een smartphone met PlayMemories Mobile™ beperken. In ideale omstandigheden is de maximale aanbevolen afstand voor de verbinding tussen een camera en een smartphone minder dan 5 meter.