Artikel-ID : 00061864 / Laatst gewijzigd : 13/11/2017

Wat is het verschil tussen de LA-EA1, LA-EA2, LA-EA3 en LA-EA4 lensadapters?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

In de onderstaande tabel vindt u de verschillen tussen de lensadapters.

Raadpleeg de volgende website voor informatie over compatibiliteit tussen de camera's en lenzen: https://support.d-imaging.sony.co.jp/www/cscs/lens_body/index.php

OPMERKINGEN:

• Omdat de LA-EA3 en de LA-EA4 35 mm full-frame sensors ondersteunen, laten deze adapters meer licht door dan de LA-EA1 and LA-EA2.
  • Als u gebruikmaakt van de NEX-3, C3, 5 of de NEX-VG10, is een firmware-update voor de lens en/of de adapter vereist.