Artikel-ID : 00088828 / Laatst gewijzigd : 27/12/2017

Wat is Video & TV SideView en waar kan ik het krijgen?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Video & TV SideView is een app die werkt met bepaalde thuisapparaten van Sony, zoals BRAVIA-TV's, Blu-ray Disc-spelers, Blu-ray Disc-thuisbioscoopsystemen en Google TV-apparaten. U kunt uw apparaat van Sony bedienen vanaf een mobiel Android- of Apple iOS-apparaat met behulp van Video & TV SideView.

U hebt het volgende nodig om de app Video & TV SideView te kunnen gebruiken:

Mogelijkheden:

• Inhoud bekijken op uw thuisnetwerk.
  • Werken met vrijwel dezelfde knoppenindeling als op een echte afstandsbediening.
  • Gemakkelijker typen met het volledige QWERTY-toetsenbord op het aanraakscherm.
  • Meer controle met de vrije cursor voor vrij aanwijzen.

Ga voor meer informatie over Video & TV SideView naar:
http://info.tvsideview.sony.net/