Artikel-ID : 00140992 / Laatst gewijzigd : 15/06/2017

Een smartphone of tablet registreren voor gebruik met de TV SideView-app

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Controleer voordat u de stappen in dit artikel gebruikt het volgende:

• Controleer of de internetvideodienst die u wilt registreren compatibel is met de TV SideView-app.
  • Controleer ook of de internetvideodienst en de smartphone of tablet met hetzelfde netwerk zijn verbonden.
  • Zorg er ten slotte voor dat de TV SideView-app naar de smartphone of tablet is gedownload vanuit de Google Play Store of de iTunes-website.
  1. Ga naar het toepassingenmenu van de smartphone of tablet en open de TV SideView-app.
  2. Tik op of selecteer het pictogram Devices (Apparaten).
  3. Tik op of selecteer Add (Toevoegen).
  4. In de lijst met niet-geregistreerde apparaten die verschijnt, selecteert u de internetvideodienst die u wilt registreren.

OPMERKINGEN:

• Indien de internetvideodienst die u wilt registreren, niet in de lijst verschijnt, controleert u of de dienst is ingeschakeld en nog steeds verbonden is met hetzelfde netwerk als de smartphone of tablet.
    • Meer informatie over het oplossen van problemen is beschikbaar op de TV SideView-website.

5. Volg de instructies op het scherm om de internetvideodienst te registreren.