Artikel-ID : 00164234 / Laatst gewijzigd : 29/03/2019

De computer in de veilige modus starten

Volg de onderstaande stappen om de veilige modus te openen vanuit het besturingssysteem.

BELANGRIJK: U moet extra stappen uitvoeren als u de veilige modus wilt openen maar niet in het besturingssysteem kunt komen .

1. Wijs naar (maar klik niet op) de rechterbenedenhoek of rechterbovenhoek van het scherm en klik om Instellingen te selecteren. Afbeelding

OPMERKING: U kunt ook de toetsencombinatie Windows-logo en i gebruiken om naar het scherm Instellingen te gaan.

2. Klik in het scherm Instellingen in de rechterbenedenhoek op Pc-instellingen wijzigen. Afbeelding
    3. Klik in het scherm Pc-instellingen wijzigen op Algemeen en klik op de knop Restart now (Nu opnieuw starten). Afbeelding
    4. Klik op Problemen oplossen en vervolgens op Geavanceerde opties.
    5. Klik in het scherm Geavanceerde opties op Opstartinstellingen en klik vervolgens op Opnieuw starten.
    6. Druk in Opstartinstellingen op de toets 4 om de veilige modus te starten.

OPMERKING: Druk op de toets 5 om de Veilige modus met netwerkmogelijkheden te starten of de toets 6 om Veilige modus met opdrachtprompt te starten.

7. De computer wordt nu gestart in de veilige modus.