Artikel-ID : 00107788 / Laatst gewijzigd : 07/08/2017

Foto's en video's via een Wi-Fi-verbinding overdragen naar een computer met het besturingssysteem Windows

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

U kunt afbeeldingen en video's importeren die met uw camera zijn vastgelegd, door de camera via uw Wi-Fi-netwerk aan te sluiten op uw computer.
Op de volgende webpagina vindt u de instructies stap voor stap.

OPMERKING: Niet alle camera's beschikken over Wi-Fi-functionaliteit. Om te zien of uw camera Wi-Fi heeft, raadpleegt u de handleiding van uw camera.