Artikel-ID : 00244945 / Laatst gewijzigd : 23/04/2020

Video's importeren van een camcorder met een recorder

Volg de onderstaande stappen om video's van een camcorder te importeren met behulp van een recorder.

BELANGRIJK: Als er informatie nodig is die specifiek is voor een model om een van de stappen te voltooien, raadpleegt u de handleiding van de camcorder of recorder.

1. Sluit de uitgangspoort van de camcorder aan op de ingangspoort van de recorder met behulp van de kabel die bij de camcorder is geleverd.
      OPMERKING: Afhankelijk van de camcorder en de beschikbare poorten op de recorder kan een audio/video- (A/V) of i.LINK-kabel worden gebruikt.

2. Zet de recorder aan.
    3. Selecteer op de recorder de ingang waarop de camcorder is aangesloten.
    4. Schakel de camcorder in en zet deze in de afspeelmodus.
    5. Plaats het bandje of het medium met de video in de camcorder.
      OPMERKING: Deze stap is van toepassing op camcorders die een cassette of DVD van 8 cm gebruiken. Als u een camcorder met een harde schijf gebruikt, slaat u deze stap over.
    6. Plaats een leeg medium in de recorder waarop u kunt opnemen.
    7. Druk op de knop  Record  op de recorder.
    8. Druk op de knop  Play  op de camcorder.
    9. Wanneer de video is afgespeeld, drukt u op de knop Stop op zowel de camcorder als de recorder.

De video is nu geïmporteerd.

Ga naar het begin van de Handleiding voor het importeren van video's