Artikel-ID : 00114876 / Laatst gewijzigd : 28/11/2019Afdrukken

Fout: NO SUPRT of --:-- wordt weergegeven wanneer een USB-apparaat wordt aangesloten op de autoradio.

  OPMERKING: Niet alle autoradio's hebben een USB-poort. Raadpleeg de specificaties om te weten of uw autoradio beschikt over een USB-poort waarop externe apparaten kunnen worden aangesloten.

  Wanneer de foutberichten NO SUPRT of --:-- worden weergegeven op het display van de autoradio en er geen muziek meer wordt afgespeeld, koppelt u het USB-apparaat los en wacht u een minuut alvorens het apparaat opnieuw aan te sluiten. Hierdoor wordt de USB-verbinding opnieuw ingesteld en zouden eventuele problemen die zich voordeden toen u het USB-apparaat de eerste keer aansloot, verholpen moeten zijn. Als dit niet werkt, ontkoppelt u het USB-apparaat en schakelt u het uit. Schakel het USB-apparaat opnieuw in en sluit het opnieuw aan op de autoradio.

  Als het foutbericht nog steeds op het display wordt weergegeven, dan wordt het model van uw USB-apparaat niet ondersteund of beschikt het USB-apparaat niet over de nieuwste firmware. Alleen compatibele USB-apparaten waarop de meest recente firmware is geïnstalleerd, worden ondersteund. Mogelijk moet u contact opnemen met de fabrikant van het USB-apparaat om te weten of de meest recente firmware is geïnstalleerd op uw apparaat. Raadpleeg de bedieningsinstructies van de autoradio voor een lijst met compatibele USB-apparaten.

  Als het bericht USB Reading (USB wordt gelezen) niet na enkele seconden van het scherm verdwijnt, doet u het volgende:

  1. Koppel het USB-apparaat los en sluit het vervolgens opnieuw aan en schakel terug naar de USB-bron.
  2. Sluit het apparaat aan op de USB-poort met een andere USB-kabel.
   OPMERKING: Gebruik geen verlengkabel of USB-hub.
  3. Sluit een ander USB-apparaat aan op de USB-poort.
   OPMERKING: Als dat apparaat wel verbinding maakt, is er een probleem met het andere USB-apparaat,
  4. Stel het aangesloten USB-apparaat opnieuw in.
  5. Sluit de stroomtoevoer van de hoofdunit van de auto geheel af
   OPMERKING: Wacht enkele seconden en sluit de stroomtoevoer opnieuw aan. Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan reparatie nodig zijn.