Artikel-ID : 00157785 / Laatst gewijzigd : 27/12/2017

De optie Resume Play (Afspelen hervatten) werkt niet op de Blu-ray Disc (BD)-speler

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Op de DVD/BD-film of het USB-bestand wordt het laatste punt waar deze is gestopt niet onthouden, als de stoplocatie op de BD-speler is geannuleerd. Een stoplocatie wordt geannuleerd als:

• Als de instellingen op de BD-speler worden gewijzigd
  • De BD-speler is uitgeschakeld
  • De STOP-knop tweemaal is ingedrukt
  • U de schijflade van de BD-speler opent
  • De inhoud is gewijzigd
  • Het USB-apparaat is vervangen

BELANGRIJK:

• De optie Resume Play (Afspelen hervatten) werkt niet bij BD Java (BD-J)-films. Kijk op het hoesje of de verpakking van de film om te zien of het een BD-J-schijf is. Als op de BD-hoes BD Live of Bonus View staat, is dat een aanwijzing dat het een BD-J-schijf betreft.
  • Afhankelijk van de schijf is Resume Play (Afspelen hervatten) niet mogelijk.