Artikel-ID : 00163987 / Laatst gewijzigd : 18/05/2017

De computer in de veilige modus starten

Volg deze stappen om een computer met Windows Vista of Windows 7 in de veilige modus te starten.

1. Zet de computer aan.
    2. Houd in het scherm SONY de toets F8 7 tot 10 seconden ingedrukt.

OPMERKINGEN:

• U kunt op sommige computermodellen ook de toets F5 gebruiken.
      • Als een venster Please Select Boot Device (Opstartapparaat selecteren) wordt weergegeven, drukt u op de toets ESC en vervolgens op de toets F8.

BELANGRIJK: Als u de veilige modus gebruikt om een internet- of netverbindingsprobleem op te lossen, kiest u Veilige modus met netwerkmogelijkheden in de volgende stap.

3. Gebruik in het scherm Geavanceerde opstartopties de pijltoetsen om Veilige modus te selecteren.
    4. Druk op de ENTER-toets

OPMERKING: Als u wordt gevraagd om uw wachtwoord in het vak Wachtwoord, typt u het wachtwoord en drukt u op Enter.