Artikel-ID : 00164280 / Laatst gewijzigd : 29/03/2019Afdrukken

Ik kan geen verbinding maken met internet of een netwerk of de verbinding is traag

  Windows Vista biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van het nieuwe IPv6 (Internet Protocol versie 6). De meeste routers die zijn aangeschaft vóór december 2006 zijn echter niet in staat om gebruik te maken van IPv6. Het kan nodig zijn om IPv6 uit te schakelen zodat een draadloze of bekabelde verbinding met uw router of ethernet-LAN tot stand kan worden gebracht. Volg deze procedure om IPv6 uitschakelen.

  OPMERKING: Als er wijzigingen op deze oplossing beschikbaar zijn, wordt de oplossing bijgewerkt en wordt die informatie ook gepubliceerd op de ondersteuningswebsite van Sony.

  1. Klik op de knop Start en vervolgens op Configuratiescherm.
  2. Klik in het Configuratiescherm op Netwerk en internet.
  3. Klik in het venster Netwerk en internet op Netwerkcentrum.
  4. Klik in het linkerdeelvenster van het Netwerkcentrum onder Taken op Netwerkverbindingen beheren .
  5. Klik op de menubalk op Geavanceerd en klik vervolgens op Geavanceerde instellingen.
  6. Kies in het venster Geavanceerde instellingen, op het tabblad Adapters en bindingen, in het vak Bindingen voor draadloze netwerkverbinding: het juiste verbindingstype door erop te klikken en klik in alle selectievakjes waar Internet Protocol versie 6) naast staat op de vinkjes om deze te verwijderen. Afbeelding
  7. Klik op de knop OK.

   OPMERKINGEN:

   • U moet deze procedure uitvoeren voor elk type netwerkverbinding dat wordt gebruikt.
   • Als u IPv6 opnieuw wilt inschakelen voor een router met ondersteuning voor dat protocol, volgt u dezelfde procedure om in de selectievakjes naast Internet Protocol versie 6 weer vinkjes te plaatsen.