Artikel-ID : 00173382 / Laatst gewijzigd : 29/03/2019

Informatie over het aansluiten van een hoofdtelefoon.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Een bedrade hoofdtelefoon kan alleen worden aangesloten op een tv met een ingebouwde hoofdtelefoonaansluiting. Als de tv over een hoofdtelefoonaansluiting beschikt, kunt u een bedrade hoofdtelefoon aansluiten op de hoofdtelefoonaansluiting. Hiermee schakelt u de interne TV-speakers uit en kunt u het geluid via de hoofdtelefoon horen.

Beschikt de tv niet over een ingebouwde hoofdtelefoonaansluiting, maar over composiet-audio-uitgangen, dan kunt u een zender aansluiten voor gebruik met een draadloze hoofdtelefoon . Afbeelding

U kunt ook een stereo-ontvanger met een ingebouwde hoofdtelefoonaansluiting aansluiten op de composiet-audio-uitgangen. Vervolgens kunt u een bedrade hoofdtelefoon aansluiten op de hoofdtelefoonaansluiting van de stereo-ontvanger.

BELANGRIJK: Als u een stereo-ontvanger of zender voor een draadloze hoofdtelefoon aansluit op de composiet-audio-uitgangen op een tv, moet u de interne TV-speakers mogelijk uitschakelen. Raadpleeg de handleiding van de tv voor meer informatie.